Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018

Καλή επιτυχία στα παιδιά που δίνουν Πανελλήνιες Εξετάσεις!

Θα θέλαμε να ευχηθούμε καλή επιτυχία στα παιδιά που κάποια ξεκίνησαν χθες και κάποια άλλα σήμερα τις Πανελλήνιες Εξετάσεις! Τους ευχόμαστε ολόψυχα να προσπαθήσουν όσο καλύτερα μπορούν και να θυμούνται πως σε αυτόν το διαγωνισμό των Πανελληνίων Εξετάσεων δε συναγωνίζονται τον εαυτό τους, αλλά διαγωνίζονται μεταξύ ομοίων. 
Να θυμούνται, όπως έχει πολύ σωστά ειπωθεί, πως η επιτυχία δεν είναι καθοριστική, αλλά ούτε και η αποτυχία είναι μοιραία. Αυτό που μετράει πάντα είναι το θάρρος και η αποφασιστικότητα να συνεχίσει κάποιος να κυνηγά τα όνειρά του. Η ζωή είναι γεμάτη από εξετάσεις και η τωρινή δοκιμασία δεν είναι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία που θα συναντήσουν. Ένας διαγωνισμός ή ακόμα και ένας χαμηλός βαθμός δεν μπορεί να τους στερήσει τα όνειρά τους ή να τους ελαττώσει τα μοναδικά ταλέντα τους. 
Εξάλλου οι επιτυχίες φέρνουν ευκαιρίες στο δρόμο τους και οι αποτυχίες, εντός ή εκτός εισαγωγικών, σηματοδοτούν νέες προκλήσεις
Ας δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, όμως πάνω από όλα να προστατεύουν με κάθε τρόπο τη σωματική και την ψυχική τους υγεία, γιατί η ζωή είναι μπροστά τους και τα περιμένει!

Καλή επιτυχία παιδιά από καρδιάς από όλους και όλες μας!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου