Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Ελάτε να στήσουμε όλοι μαζί το δικό μας "Δέντρο Ευχών"!

Την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014 λίγο μετά τις 11πμ σας περιμένουμε στην κεντρική πλατεία του οικισμού μας, στην πλατεία Αγίου Γεωργίου Νέας Παλλήνης, για να γράψετε την ευχή σας και να στήσουμε όλοι μαζί ένα Δέντρο γεμάτο με Ευχές.

Δίπλα στο "Δέντρο των Ευχών" θα στηθεί και φέτος η Φάτνη που στήναμε με πολλή αγάπη κατά τα προηγούμενα χρόνια στην πλατεία μας. Και εκεί όποιος θέλει μπορεί να βοηθήσει! Εξάλλου πάντα η συνεργασία μεταξύ φίλων οδηγεί στο καλύτερο αποτέλεσμα!

Στην πλατεία θα σας περιμένουν και άλλα δέντρα που θέλουν και αυτά την πρωτοτυπία σας και φαντασία σας. Αν κάποιο παιδί θέλει μπορεί να φέρει χριστουγεννιάτικα στολίδια (μπάλες, ζωγραφιές, αγγελάκια κτλ) από το σπίτι του ή και να τα δημιουργήσει εκείνη τη στιγμή στον ειδικό χώρο που θα έχει στηθεί το “εργαστήρι στολιδιών” και να στολίσει τα δέντρα της πλατείας, προσθέτοντας τη δική του καλλιτεχνική πινελιά!

Επίσης στην πλατεία θα στηθούν “κουτιά αλληλεγγύης". Όσα παιδιά έχουν τη διάθεση να προσφέρουν ένα παιχνίδι (σε καλή κατάσταση) που δεν το χρειάζονται πια, μπορούν να το φέρουν και να το τοποθετήσουν στα ειδικά κουτιά. Παράλληλα το κάλεσμα ισχύει και για όσους συμπολίτες μας θεωρούν ότι μπορούν να διαθέσουν κάποια Τρόφιμα: Γάλα, Ζυμαρικά, Όσπρια, Ρύζι, Λάδι, Αλεύρι, Ζάχαρη, Μπισκότα, Κονσέρβες, Παιδικές Τροφές ή Χαρτικά: Χαρτί υγείας και κουζίνας, Χαρτοπετσέτες ή Παιδικές Πάνες ή Παιδικά ρούχα σε καλή κατάσταση (υπάρχει αυξημένη ανάγκη ρούχων για ηλικίες άνω των 3 ετών) για να στηρίξουν συνανθρώπους μας σε ανάγκη μέσω του Συλλόγου Προστασίας Αγέννητου Παιδιού “Η Αγκαλιά” και του δικτύου υποστήριξης και προστασίας που παρέχει για τα παιδιά από την κύησή τους και μετά τον τοκετό, καθώς και στις μητέρες τους. Ας δώσουμε ελπίδα με την βοήθεια μας εκεί που πραγματικά υπάρχει ανάγκη! Σίγουρα δεν μπορούμε να βοηθήσουμε όλον τον κόσμο, αλλά ακόμα πιο σίγουρα ο κόσμος έχει ανάγκη όλη τη βοήθεια που μπορούμε να προσφέρουμε!

Τέλος στα πλαίσια του γιορτινού υπαίθριου τραπεζιού όποιος θέλει μπορεί να φέρει ένα μεζεδάκι ή γλυκό ή χυμό από το σπίτι του για να τα μοιραστούμε όλοι παρέα στην πλατεία!

Ελάτε να περάσουμε κάποιες ευχάριστες γιορτινές στιγμές μαζί! Ελάτε να φτιάξουμε το δικό μας Δέντρο Ευχών με τις ευχές των παιδιών! Και αν καταφέρουμε να πραγματοποιήσουμε κάποιες από τις ευχές που θα κάνουν, τότε ο κόσμος μας θα γίνει σίγουρα καλύτερος!

Σας περιμένουμε! Ας κάνουμε αυτές τις γιορτές ξεχωριστές!!!

Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Το Δ.Σ. του Συλλόγου
ΝΕΑ ΠΑΛΛΗΝΗ

Σημείωση 1: Σε περίπτωση έντονης κακοκαιρίας τότε αναβάλλεται το ραντεβού μας για το Σάββατο 20/12 την ίδια ώρα.

Σημείωση 2: Αν κάποιος συνεχίζει να συγκεντρώνει πλαστικά καπάκια όλων των συσκευασιών (πχ συσκευασίες-μπουκάλια νερού, απορρυπαντικών, γάλακτος, χυμού, κρασιού, λαδιού, καφέ κ.ο.κ.) μπορεί να τα φέρει την Κυριακή 14/12, καθώς η δράση “Μην ξεχνάς το καπάκι να κρατάς” συνεχίζεται προκειμένου να αποστείλουμε και αυτά στον Σύλλογο Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων του νομού Πέλλας ενώνοντας τις προσπάθειές μας με τις προσπάθειες των ανθρώπων από όλη τη χώρα για να βοηθήσουμε ανθρώπους με ειδικές ικανότητες σε όλα τα μέρη της Ελλάδος, συμβάλλοντας στην ανταλλαγή των πλαστικών καπακιών με αναπηρικά αμαξίδια ή άλλα ορθοπεδικά είδη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου