Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Νέα Παλλήνη, 18 Δεκεμβρίου 2014

Αγαπητά Μέλη – Συντοπίτες – Φίλοι,

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την παρουσία σας στις εκδηλώσεις για το Χριστουγεννιάτικο στολισμό της πλατείας του Αγίου Γεωργίου Νέας Παλλήνης. Παρά τις πολλές εκδηλώσεις σε όλο το Δήμο μας (bazaar σε σχολεία, γυμναστικές επιδείξεις κ.α.) εντούτοις πολλοί φίλοι πέρασαν έστω και για λίγο από την πλατεία μας. Είτε για να ανταλλάξουν ευχές μαζί μας, είτε για να συμμετέχουν τα παιδιά τους στο εργαστήρι στολιδιών και στο στήσιμο του «Δέντρου των Ευχών» είτε για να βοηθήσουν οι ίδιοι στη φάτνη είτε για να προσφέρουν πράγματα για τα «καλάθια αλληλεγγύης» είτε για να φέρουν τα πλαστικά καπάκια που συγκέντρωναν όλον αυτόν τον καιρό είτε για να φέρουν κάτι από το σπίτι τους και να καθίσουν μαζί μας στο υπαίθριο εορταστικό τραπέζι που υπήρχε. Οι φωνές και τα γέλια των παιδιών καθ'όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης αναμιγνύονταν με τις συζητήσεις των μεγαλύτερων και όλα μαζί συνέβαλλαν στην διαμόρφωση ακόμα πιο όμορφου εορταστικού κλίματος στην πλατεία. 
 
Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τα πλαστικά καπάκια που συγκεντρώσατε και μας τα φέρατε, τα οποία και θα αποστείλουμε στο Σύλλογο Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων του νομού Πέλλας ενώνοντας τις προσπάθειές μας με τις προσπάθειες των ανθρώπων από όλη τη χώρα για να βοηθήσουμε ανθρώπους με ειδικές ικανότητες σε όλα τα μέρη της Ελλάδος, συμβάλλοντας στην ανταλλαγή των πλαστικών καπακιών με αναπηρικά αμαξίδια ή άλλα ορθοπεδικά είδη. Η δράση “Μην ξεχνάς το καπάκι να κρατάς” θα συνεχιστεί και κατά τη διάρκεια του νέου χρόνου. Θα σας ανακοινώνουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα τις ημερομηνίες που θα μπορείτε να μας φέρνετε τα πλαστικά καπάκια όλων των συσκευασιών (πχ συσκευασίες- μπουκάλια νερού, απορρυπαντικών, γάλακτος, χυμού, κρασιού, λαδιού, καφέ κ.ο.κ.) που θα έχετε συγκεντρώσει προκειμένου να τα αποστέλλουμε μαζικά στο Σύλλογο Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων του νομού Πέλλας για να βοηθήσουμε όλοι μαζί τους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας.
 
  Κλείνοντας αυτήν την ανακοίνωση θα θέλαμε να πούμε ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ σε όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα που κάναμε για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης και ρούχων για τα παιδιά που στηρίζονται μέσω του δικτύου υποστήριξης και προστασίας που έχει αναπτύξει για τα παιδιά από την κύησή τους και μετά τον τοκετό, καθώς και για τις μητέρες τους ο Σύλλογος Προστασίας Αγέννητου Παιδιού – “Η Αγκαλιά”. Αν και οι συνθήκες που όλοι βιώνουμε είναι δύσκολες και παρά το ότι η ανακοίνωση της δράσης και η συγκέντρωση των πραγμάτων έγιναν σε σύντομο χρονικό διάστημα εντούτοις υπήρξαν αρκετοί συμπολίτες μας που δεν έμειναν απλοί παρατηρητές στη ζοφερή πραγματικότητα της φτώχειας, της ανέχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού, αλλά ανταποκρίθηκαν και προσέφεραν μέσα από την καρδιά τους είδη από τη λίστα που είχαμε ανακοινώσει. Πιστεύουμε ότι αυτό το “φορτίο αγάπης” που παραδόθηκε την Τρίτη 16/12 στην “Αγκαλιά”θα συνδράμει στην προσπάθεια που κάνει ο Σύλλογος Προστασίας Αγέννητου Παιδιού για διασφάλιση ποιότητας ζωής και κυρίως για διασφάλιση της αξιοπρέπειας όσων επιβιώνουν στις παρυφές της κοινωνίας. Να 'στε όλοι και όλες καλά! Σας ευχαριστούμε από καρδιάς!

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

το Δ.Σ. του Εξωραϊστικού - Εκπολιτιστικού Συλλόγου

ΝΕΑ ΠΑΛΛΗΝΗ
  
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου