Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020

Καλή σχολική χρονιά!

 

 Αγαπητά μας παιδιά,

 

Θα θέλαμε να σας ευχηθούμε καλή σχολική χρονιά! Ευχόμαστε η ίδια χαρά που θα είναι αποτυπωμένη αύριο το πρωί στα πρόσωπά σας έστω και κάτω από τις μάσκες να σας συνοδεύει κάθε ημέρα που θα πηγαίνετε στο σχολείο σας όλη τη σχολική χρονιά!

Η φετινή σχολική χρονιά είναι πρωτόγνωρη για όλους μας. Όμως έχουμε την ευκαιρία να επιδείξουμε ατομική ευθύνη απέναντι στους άλλους αλλά και στον εαυτό μας. Η κοινή μας αγάπη για τους μαθητές των σχολείων, για τα παιδιά μας, ας είναι ο φάρος που θα καθοδηγεί όλες τις προσπάθειές μας! Με οδηγό με την οργανωμένη προσπάθεια όλων μας, με υπομονή και επιμονή στην εφαρμογή των οδηγιών από τους ειδικούς θα τα καταφέρουμε όλοι μαζί! Παιδιά, εκπαιδευτικοί, γονείς, κοινωνία!  

Ιδιαίτερες ευχές σε όλα τα παιδιά που πηγαίνουν φέτος πρώτη φορά στο νέο τους σχολείο (είτε αυτό είναι νηπιαγωγείο είτε δημοτικό είτε γυμνάσιο είτε λύκειο), όπως και στα παιδιά που πηγαίνουν φέτος στην τελευταία τάξη του λυκείου! Να είναι μια χρονιά ιδιαίτερα ευχάριστη μιας και από μόνη της θα είναι ιδιαίτερα σημαντική!

 

Θα θέλαμε σε αυτό το σημείο να τονίσουμε πως και φέτος ο Σύλλογός μας θα είναι δίπλα στους γονείς και τους μαθητές που μένουν στον οικισμό μας (και όχι μόνο σε αυτόν, όσο μας δίνεται η δυνατότητα και μπορούμε να σταθούμε αλληλέγγυοι) και θα παρέμβει στο βαθμό που μπορεί στα αρμόδια όργανα οποτεδήποτε το απαιτήσουν οι καταστάσεις, όπως έχει συμβεί κατ' επανάληψη ακόμα και στο πρόσφατο παρελθόν ιδιαίτερα με τα σχολικά δρομολόγια.

Καλή σχολική χρονιά, λοιπόν, σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες!

 

Φιλικά

το Δ.Σ. του Εξωραϊστικού – Εκπολιτιστικού Συλλόγου

“ΝΕΑ ΠΑΛΛΗΝΗ”

 


 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου