Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020

Σχετικά με τα πρόσφατα κρούσματα ληστειών και στην περιοχή μας.
Αγαπητά μέλη – συντοπίτες,

με αφορμή τα πρόσφατα κρούσματα ληστειών τόσο στον οικισμό μας όσο και σε κοντινές γειτονιές αλλά και στην ευρύτερη περιοχή και καθώς κάποιοι μας έχετε ενημερώσει για “ύποπτα” αυτοκίνητα και μηχανάκια στον οικισμό μας, θα θέλαμε εκ νέου να σας επιστήσουμε την προσοχή για τυχόν ύποπτες κινήσεις οχημάτων και ανθρώπων στην περιοχή μας. Αν λοιπόν παρατηρήσετε κάτι ανάλογο (ιδιαίτερα τις πρωινές ώρες)  λάβετε τα μέτρα σας, όπως προτείνουν οι αρχές, και καλέστε αμέσως την άμεση δράση -στο 100, όπως μας προέτρεψαν και από το τοπικό τμήμα ασφαλείας, καθώς έχει αποδειχθεί σωτήριο στο παρελθόν αρκετές φορές και για τον οικισμό μας.

Επίσης θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε (αν και όλοι μεταξύ μας γνωριζόμαστε πολύ καλά και έχουμε αποδείξει ότι συσπειρωνόμαστε για να βοηθάμε ο ένας τον άλλον) να έχουμε στο νου μας και τους γείτονές μας και πέρα από τα υπόλοιπα να ελέγχουμε ότι είναι καλά ειδικά σε περιπτώσεις ιδιαίτερων αναγκών, σεβόμενοι πάντα την ιδιωτικότητά τους.

Τέλος σας υπενθυμίζουμε την ανακοίνωση από το Δήμο για το πρόγραμμα «Ασφαλής Πόλη» με την εταιρεία StarguardSecurity για περιπολίες τις νύχτες από τις 22.00 έως τις 06.30 στις γειτονιές του Δήμου μας και τον τηλεφωνικό αριθμό 2111900950 για αναφορά υπόπτων περιστατικών.

Θα είμαστε σε επαγρύπνηση και εμείς για ό,τι νεότερο προσπαθώντας ταυτόχρονα να βρούμε ωφέλιμες προτάσεις πρόληψης για αποτροπή και αποθάρρυνση ενδεχόμενων, επίδοξων παραβατών. Θα είμαστε σε επικοινωνία με όλους σας για ο,τι νεότερο.

Φιλικά,
το ΔΣ του Συλλόγου
ΝΕΑ ΠΑΛΛΗΝΗ”


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου