Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020

Εθελοντική Αιμοδοσία το Σάββατο 4/7/2020 στη ΔΕ Παλλήνης.





ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ




5 Λεπτά από το χρόνο μας, μπορούν να κάνουν μια καρδιά να χτυπά!

Χρόνο με το χρόνο οι ανάγκες σε αίμα αυξάνονται. Όλο και περισσότεροι συνάνθρωποι μας έχουν ανάγκη από τη δική μας εθελοντική προσφορά για να μπορέσουν να κερδίσουν τη μάχη για τη ζωή.

Ο Δήμος Παλλήνης για να ενισχύσει την τράπεζα αίματος του δήμου διοργανώνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα εθελοντικές αιμοδοσίες σε συνεργασία με το δίκτυο εθελοντών και του φορείς της πόλης. Σε μια περίοδο κοινωνικής κρίσης η εθελοντική προσφορά αίματος αποτελεί για όλους έναν από τους πιο σημαντικούς κρίκους κοινωνικού εθελοντισμού.
Η Εθελοντική Αιμοδοσία δεν κοστίζει παρά μόνο λίγα λεπτά από τον προσωπικό μας χρόνο, είναι μια πράξη ανθρωπιάς, αλληλεγγύης και εθελοντικής προσφοράς, είναι αγάπη στη ζωή και τη δημιουργία.

Στηρίξτε την εθελοντική αιμοδοσία και ΔΩΣΤΕ ΖΩΗ, είναι κυριολεκστο ΧΕΡΙ σας!


Σάββατο 4 Ιουλίου 2020, Δημοτικό κατάστημα Παλλήνης - Φειδιππίδου 25Α Πλατεία Ελευθερίας - Ώρες 09:00 - 13:00


Ο Σύλλογος “ΝΕΑ ΠΑΛΛΗΝΗ” καλεί και από αυτό το μέσο τα μέλη και τους φίλους του να συμμετέχουν ενεργά και σε αυτήν την εθελοντική αιμοδοσία!

Σας ευχαριστούμε θερμά για την ανταπόκριση σε προηγούμενα καλέσματα για την στήριξη των εθελοντικών αιμοδοσιών του Δήμου μας! Ελπίζουμε ότι θα ανταποκριθείτε ανάλογα και σε αυτήν την έκκληση!

Φιλικά

Το Δ.Σ. του Συλλόγου

“ΝΕΑ ΠΑΛΛΗΝΗ”


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου