Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019

Νεοπαλλήνεια 2019 - Οι υποστηρικτές μας!
Θα θέλαμε για ακόμα μία χρονιά να ευχαριστήσουμε όλους εκείνους που μας τιμούν και μας υποστηρίζουν, ενισχύοντας και με αυτόν τον τρόπο τις ενέργειες τους Συλλόγου μας και την ανιδιοτελή προσφορά των μελών του.


Ευχαριστούμε το  ΔΗΜΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ  και την Κοινωφελή Επιχείρηση Αθλητισμού, Πολιτισμού, Περιβάλλοντος Δήμου Παλλήνης για την πολύτιμη συνδρομή τους στο φεστιβάλ. Επίσης ευχαριστούμε τις Υπηρεσίες του Δήμου: τεχνική υπηρεσία, ηλεκτρολόγοι, υπηρεσίες καθαριότητας, οδηγοί και πλήρωμα απορριμματοφόρου, οδοκαθαρίστριες και οδοκαθαριστές, υπεύθυνοι, εργάτες, οδηγοί, συνεργάτες όλων των παραπάνω και γενικά όποιος και όποια βοήθησε και βοηθάει με την συνδρομή του κάθε χρονιά στα Νεοπαλλήνεια.
Να είναι όλοι και όλες καλά για την ουσιαστική και έμπρακτη βοήθειά τους!

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους υποστηρικτές μας που μας τιμούν και στηρίζουν τις προσπάθειές μας πιστεύοντας και ενισχύοντας τα “Νεοπαλλήνεια”. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να έχουμε στο πλάι μας φίλους - συνοδοιπόρους στις αγωνίες, στους προβληματισμούς και στα οράματά μας!

Για φέτος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα:


~ την ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ Πολιτιστικού και Κοινωφελούς Έργου και προσωπικά τον κ. ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΜΑΡΤΙΝΟ για τη σημαντική δωρεά του και τη συμμετοχή του στην απρόσκοπτη υλοποίηση των ονείρων – στόχων μας για τα φετινά επετειακά Νεοπαλλήνεια. Η υποστήριξή του ήταν σημαντική και πολύτιμη και τον ευχαριστούμε θερμά για αυτό. Στάθηκε δίπλα μας ο ίδιος και οι συνεργάτες του με πραγματικό ενδιαφέρον, επιδεικνύοντας αξιοθαύμαστη και συγκινητική ευαισθησία ανταποκρινόμενος στο αίτημά μας για την πραγματοποίηση και την ενίσχυση των φετινών δράσεων μας!


~ Τις Οικοδομικές Επιχειρήσεις "ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΕΡΤΥΡΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ"


~ Τους Ηλιακούς Θερμοσίφωνες "SOLAR STAR"


~ Τον Όμιλο Super Market "MARKET IN"Λογιστικές - Φοροτεχνικές - Ασφαλιστικές - Επενδυτικές ΥπηρεσίεςΠέλλετ – Μπρικέτες – Καυσόξυλα – Κάρβουνα


~ Την Μπύρα "ΦΙΞ" - Ολυμπιακή Ζυθοποιία


~ Το Αρτοποιείο "Ο ΦΟΥΡΝΟΣ ΤΗΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ"


~ Το Φαρμακείο "ΒΑΛΚΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ"


~ Τα Γυμναστήρια "DESPORT HEALTH CLUBS"


~ Τον Όμιλο "ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ"

~ Το Ζαχαροπλαστείο "ΜΑΣΚΩΤ"


~ Το Φωτογραφείο "ΦΩΤΟΥ" Photography - Cinematography
~ Το Online Φαρμακείο "GRANDPHARMACY"


~ Την "BLAZOS PROMOTION" Διαφημιστικά Δώρα


Ευχαριστούμε θερμά όλους τους υποστηρικτές που συμπορεύτηκαν μαζί μας, στα οράματά μας για πολιτιστικές δράσεις. Αυτή η δημόσια ανακοίνωση εμπεριέχει τη χαρά της συμπόρευσης, της κατανόησης, της συμμετοχής. Γιατί πιστεύουμε ακράδαντα ότι όσοι συμμετέχουν έμπρακτα με τη συμβολή τους για τον πολιτισμό, συμμετέχουν σε αυτόν και σε όσα σημαντικά αυτός προσφέρει στην καθημερινότητά μας.


Από το Δ.Σ. και τα μέλη του Συλλόγου, τους εθελοντές μας, και όλους όσοι θα απολαύσουν τα φετινά Νεοπαλλήνεια με τις φετινές πολιτιστικές δραστηριότητες ένα  ΤΕΡΑΣΤΙΟ "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"!


Τους ευχαριστούμε όλους και όλες από καρδιάς!Ένα ακόμα ξεχωριστό ευχαριστώ στα υπέροχα μέλη του Συλλόγου και τους πολύτιμους εθελοντές μας, που προσφέρουν σε ετήσια βάση τεράστια αποθέματα χρόνου και ενέργειας για τη διοργάνωση και την πραγματοποίηση της εκδήλωσης! Η εθελοντική προσφορά όλων τους και η ηθική συμπαράστασή τους είναι ανεκτίμητη! Δίχως εσάς δε θα μπορούσαμε να τα καταφέρουμε! Είστε η κινητήρια ώθηση που μας κάνει να προσπαθούμε για το καλύτερο αποτέλεσμα κάθε φορά!


Τέλος, να ευχαριστήσουμε όλους εκείνους που είτε αναδημοσιεύουν ή μεταδίδουν το δελτίο τύπου ή την αφίσα μαζί με πληροφορίες για το φεστιβάλ είτε προσκαλούν φίλους τους στο event στο facebook είτε διαδίδουν με κάθε τρόπο τα "Νεοπαλλήνεια 2019" βάζοντας και αυτοί με τη σειρά τους ένα λιθαράκι σε όλη αυτήν την προσπάθεια. Γιατί η διεξαγωγή του φεστιβάλ, η επιτυχία του, η εδραίωσή του και η προβολή του είναι ένα στοίχημα που το κερδίζουμε όλοι μαζί!Να 'στε όλοι και όλες καλά!


Ραντεβού και φέτος στην πλατεία! Γιατί περνάμε ωραία εδώ!


Με εκτίμηση


το Δ.Σ. του Συλλόγου


"ΝΕΑ ΠΑΛΛΗΝΗ"


#np #np19 #40npΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου