Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019

Ευχές για καλή σχολική χρονιά!
Αγαπητά μας παιδιά,

Θα θέλαμε να σας ευχηθούμε καλή σχολική χρονιά! Ευχόμαστε η ίδια χαρά που θα είναι αποτυπωμένη αύριο το πρωί στα πρόσωπά σας να σας συνοδεύει κάθε ημέρα που θα πηγαίνετε στο σχολείο σας όλη τη σχολική χρονιά! 

Ιδιαίτερες ευχές σε όλα τα παιδιά που πηγαίνουν φέτος πρώτη φορά στο νέο τους σχολείο (είτε αυτό είναι νηπιαγωγείο είτε δημοτικό είτε γυμνάσιο είτε λύκειο), όπως και στα παιδιά που πηγαίνουν φέτος στην τελευταία τάξη του λυκείου! Να είναι μια χρονιά ιδιαίτερα ευχάριστη μιας και από μόνη της θα είναι ιδιαίτερα σημαντική!

Θα θέλαμε σε αυτό το σημείο να τονίσουμε πως και φέτος ο Σύλλογός μας θα είναι δίπλα στους γονείς και τους μαθητές που μένουν στον οικισμό μας (και όχι μόνο σε αυτόν, όσο μας δίνεται η δυνατότητα και μπορούμε να σταθούμε αλληλέγγυοι) και θα παρέμβει στο βαθμό που μπορεί στα αρμόδια όργανα οποτεδήποτε το απαιτήσουν οι καταστάσεις, όπως έχει συμβεί κατ' επανάληψη ακόμα και στο πρόσφατο παρελθόν ιδιαίτερα με τα σχολικά δρομολόγια. Θα σας ενημερώσουμε άμεσα για τις νεότερες εξελίξεις. 

Καλή σχολική χρονιά, λοιπόν, σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες!

Φιλικά
το Δ.Σ. του Εξωραϊστικού – Εκπολιτιστικού Συλλόγου
ΝΕΑ ΠΑΛΛΗΝΗΥπενθυμίζουμε ότι ο αγιασμός στα σχολεία που φοιτούν τα περισσότερα παιδιά του οικισμού μας είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει στο 6ο Νηπιαγωγείο στις 8.30 , στο 6ο Δημοτικό στις 9.30, στο 3ο Γυμνάσιο 8.30, στο 1ο Λύκειο 10.30 και στο Μουσικό Γυμνάσιο και Μουσικό Λύκειο  στις 9.00.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου