Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

Δελτίο Τύπου Φεστιβάλ "Νεοπαλλήνεια 2018"
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ “ΝΕΟΠΑΛΛΗΝΕΙΑ 2018


Στις 6, 7 και 8 Σεπτεμβρίου 2018, ώρα 8.00 μ.μ., στην Πλατεία Αγίου Γεωργίου στη Νέα Παλλήνη Αττικής (πίσω από την έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής), διοργανώνονται τα “ΝΕΟΠΑΛΛΗΝΕΙΑ 2018.

Πρόκειται για ετήσια γιορτή, με την οποία οι κάτοικοι της Νέας Παλλήνης αποχαιρετούν το καλοκαίρι και υποδέχονται το φθινόπωρο.

Τα “ΝΕΟΠΑΛΛΗΝΕΙΑ”, που διοργανώνονται για 39η χρονιά, αποτελούν ετήσιο πολιτιστικό κεφάλαιο για την περιοχή και επιδιώκουν, με το γλέντι και την παρουσίαση ποικίλων και σύγχρονων καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων, να συσπειρώσουν τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής και να τους δώσουν μια σταθερή και ταυτόχρονα δημιουργική διέξοδο.


Η πρώτη μέρα (Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου) θα έχει άρωμα παλιού ΘΕΡΙΝΟΥ ΣΙΝΕΜΑ. Θα ταξιδέψουμε στη χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου και θα αφεθούμε για κάποιες ώρες στην αθωότητα εκείνης της εποχής παρακολουθώντας την αγαπημένη σε όλους μας ταινία “Η Παριζιάνα” (με τις μοναδικές ατάκες της Ρένας Βλαχοπούλου, του Χρόνη Εξαρχάκου και των άλλων ηθοποιών). Η ταινία είναι μια ευγενική προσφορά της ΦΙΝΟΣ ΦΙΛΜΣ.Η δεύτερη ημέρα (Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου) είναι αφιερωμένη στους μικρούς μας φίλους, καθώς θα έχουμε κοντά μας το ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ του γνωστού και καταξιωμένου καραγκιοζοπαίχτη ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΓΙΑΚΟΥ, ενώ νωρίτερα στις 7 μ.μ. θα παρακολουθήσουμε την εξαιρετική παράσταση “Η Πετρόσουπα” από την Ομάδα ORFF του ΤΟΝΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ.
Υπενθυμίζουμε ότι η Ώρα Έναρξης ΜΟΝΟ για την Παρασκευή 7/9 θα είναι στις 7 μ.μ.Η τρίτη ημέρα (Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου) περιλαμβάνει ΛΑΪΚΟ – ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΓΛΕΝΤΙ με τον ΜΑΤΘΑΙΟ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ και όλη την ορχήστρα του που θα δώσουν στη βραδιά μια διαφορετική νότα κεφιού, όπως κάνουν πάντα όπου εμφανίζονται, καθώς και ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥΣ ΧΟΡΟΥΣ από επίλεκτο ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ του ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ.Η ΕΙΣΟΔΟΣ για όλες τις εκδηλώσεις είναι ΔΩΡΕΑΝ! Στο χώρο θα λειτουργεί αναψυκτήριο με ποτά (μπύρες-αναψυκτικά-νερό) και σουβλάκια για τους επισκέπτες της εκδήλωσης.Τα ΝΕΟΠΑΛΛΗΝΕΙΑ διοργανώνονται από το Σύλλογο “ΝΕΑ ΠΑΛΛΗΝΗ” με τη συνδρομή του Δήμου Παλλήνης.Υποστηρικτές της εκδήλωσης:
Pellet-Μπρικέτες-Καυσόξυλα-Κάρβουνα-Αξεσουάρ Τζακιού 
Pelletbriketes.gr – ΑΝΝΑ ΠΕΡΙΑΛΗ”

Λογιστικές – Φοροτεχνικές Υπηρεσίες 
“ΔΗΜ. ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ”

Οικοδομικές Επιχειρήσεις “ΠΑΝ. ΜΕΡΤΥΡΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.”

Super Market “MARKET IN”

Γυμναστήρια “DESPORT HEALTH CLUBS”

Ηλιακοί Θερμοσίφωνες “SOLAR STAR”
Ραντεβού και φέτος στην πλατεία! Γιατί περνάμε ωραία εδώ!
Για 39η χρονιά και όπως πάντα με είσοδο ελεύθερη!


Επικοινωνία:


  facebook tags:  Νεοπαλλήνεια ή neopallineia (group, fan page)
  twitter @ Neopallineia
  #np #np18


Πληροφορίες για το φεστιβάλ / Rsvp to the event:
http://bit.ly/fb_np18


Πληροφορίες για τις μετακινήσεις:
http://bit.ly/np18_dir

Χάρτης σε google maps:
http://bit.ly/map_np18

Στην περίπτωση που ξεχάσαμε κάτι να διευκρινίσουμε ή θέλετε κάτι να μας ρωτήσετε:
6938.88.42.15 (wind – free2go)


Φιλικά

Εξωραϊστικός - Εκπολιτιστικός Σύλλογος

«ΝΕΑ ΠΑΛΛΗΝΗ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου