Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

"ΖΩΓΡΑΦΙΕΣ ΖΩΗΣ" - 1ο Μαθητικός Διαγωνισμός Αφίσας Αιμοδοσίας

Από την ανακοίνωση της Οργανωτικής Επιτροπής

Tο απόγευμα της Δευτέρας 26ης Μαρτίου βραβεύσουμε τους μαθητές μας για την συμμετοχή τους στον 1ο Μαθητικό Διαγωνισμό Αφίσας Αιμοδοσίας.
Καλεσμένοι είμαστε όλοι, μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικοί, αιμοδότες και πολίτες για να θαυμάσουμε τις «δημιουργίες των μικρών καλλιτεχνών» και να χαρούμε μαζί το μουσικό πρόγραμμα και τις βραβεύσεις της εκδήλωσης.
Παράλληλα θα έχουμε όλοι την χαρά της βράβευσης των εθελοντών αιμοδοτών και των μαθητών του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Δήμου Παλλήνης για την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της Χώρας.
Σε όλους τους μαθητές, όσους συμμετείχαν στον διαγωνισμό, ανεξαρτήτως της επιλογής των έργων τους από το σχολείο ή από την καλλιτεχνική επιτροπή θα απονεμηθούν Διπλώματα Συμμετοχής.
Στα 3 έργα που επέλεξε το κάθε σχολείο να εκπροσωπηθεί στην έκθεση η οποία θα υπάρχει στον χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Γέρακα, θα απονεμηθούν οι έπαινοι συμμετοχής και πανέμορφα -Δώρα έκπληξη!!
Για τα 3 έργα από κάθε κατηγορία( Δημοτικά-Γυμνάσια-Λύκεια _Ψηφιακή μορφή) τα οποία επέλεξε η Καλλιτεχνική Επιτροπή, θα απονεμηθούν βραβεία που αντιστοιχούν στην δυνατότητα πραγματοποίησης ημερήσιας επίσκεψης του τμήματος που συμμετέχουν οι μαθητές.

Εκ μέρους της οργανωτικής Επιτροπής




Πρόγραμμα Εκδήλωσης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου