Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

Παράταση Προθεσμίας της 1ης Ανάρτησης της Μελέτης της Πράξης Εφαρμογής (Υποδείγματα Αιτήσεων)


Παράταση Προθεσμίας
της 1ης Ανάρτησης
της Μελέτης της Πράξης Εφαρμογής
(Ισχύει και για τη Δήλωση Ιδιοκτησίας)
Αγαπητά Μέλη – Συντοπίτες – Φίλοι,

Σύμφωνα με την 032/2017 ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παλλήνης στις 15/2 δίνεται παράταση στην 1η ανάρτηση των κτηματογραφικών διαγραμμάτων και κτηματολογικών πινάκων της μελέτης «ΠΡΑΞΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΠΕΡΙΟΧΩΝ Π.Ε1 ΚΑΡΑΟΥΖΙ, Π.Ε 8 –ΠΑΠΑΧΩΡΑΦΙ,Π.Ε 9-ΜΑΡΙΖΑ & Π.Ε13 ΝΕΑ ΠΑΛΛΗΝΗ της Δ.Ε ΠΑΛΛΗΝΗΣ του ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ως τις 28 Φεβρουαρίου 2017. Υπενθυμίζουμε ότι οι ενδιαφερόμενοι καλούνται από το Δήμο Παλλήνης να λάβουν γνώση των εν λόγω Κτηματογραφικών διαγραμμάτων και Κτηματολογικών Πινάκων που έχουν αναρτηθεί, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 9 π.μ. έως 1 μ.μ. στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου ΙΘΑΚΗΣ 12 -ΓΕΡΑΚΑΣ Γραφείο 9 -1ος όροφος, και να υποβάλλουν δηλώσεις ιδιοκτησίας και τυχόν ενστάσεις προσκομίζοντας τα παρακάτω δικαιολογητικά:
Κάθε ιδιοκτήτης (Επικαρπία και Ψιλή Κυριότητα) μαζί με την δήλωση ιδιοκτησίας (έντυπο που παρέχεται από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου ή από Διαδίκτυο) πρέπει να υποβάλλει ως τις 28 Φεβρουαρίου 2017:
1. Aντίγραφο τίτλων ιδιοκτησίας που θα φτάνει πίσω μέχρι την 28-05-2014
2. Αντίγραφο μερίδας του κάθε ιδιοκτήτη (Επικαρπία και και ψιλή κυριότητα) του ακινήτου από 28-05-2014 μέχρι σήμερα, (πρωτότυπο)
3. Πιστοποιητικά μεταγραφής των τίτλων ιδιοκτησίας(αντίγραφο)
4. Πιστοποιητικά βαρών, διεκδικήσεων, κατασχέσεων (πρωτότυπα ισχύουν μέχρι 08/11/2016, ημερομηνία λειτουργίας Εθνικού Κτηματολογίου)
5. Αντίγραφο Κτηματολογικού διαγράμματος Εθνικού Κτηματολογίου με Αεροφωτογραφία
6. Κτηματολογικό φύλλο ακινήτου (λειτουργία Κτηματολογίου Παλλήνης 08-11-2016)

To Δ.Σ. του Συλλόγου μας αναρτά προς ενημέρωση όλων των μελών του Συλλόγου, ιδιοκτητών και οικιστών της περιοχής μας υποδείγματα συμπλήρωσης της δήλωσης ιδιοκτησίας, όπως και των αιτήσεων στο κτηματολογικό γραφείο και στο υποθηκοφυλακείο Σπάτων. Υπενθυμίζουμε ότι έχει ήδη πραγματοποιηθεί τηλεφωνική ενημέρωση, όπως και αποστολή e-mail στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις, των μελών μας, ενώ υπήρξε και συζήτηση για το θέμα και κατά την εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας του Συλλόγου στις 11/2. Τέλος, μπορείτε να εξακολουθείτε να στέλνετε e-mail με απορίες στο e-mail του Συλλόγου μας : neapallini@gmail.com .

Παρακολουθούμε το θέμα και θα σας ενημερώνουμε για νέες ενέργειές μας και για όποιες εξελίξεις υπάρχουν.

Φιλικά,
το Δ.Σ.
του Συλλόγου

ΝΕΑ ΠΑΛΛΗΝΗ”Υπόδειγμα Συμπλήρωσης Δήλωσης Ιδιοκτησίας

Υποδείγματα αιτήσεων στο Υποθηκοφυλακείο και στο Κτηματολογικό Γραφείο Link για τα έντυπα δήλωσης ιδιοκτησίας ανά Π.Ε. στο Δήμο Παλλήνης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου