Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Πρόσκληση από το Δήμο Παλλήνης ιδιοκτητών γεωτεμαχίων στην περιοχή μας για δήλωση ιδιοκτησίας.

Ο Δήμαρχος Παλλήνης ανακοινώνει ότι το Δημοτικό Συμβούλιο με την υπ’αριθμ. 364/2016 απόφαση του ενέκρινε την ανάρτηση των κτηματογραφικών διαγραμμάτων και κτηματολογικών πινάκων της μελέτης «ΠΡΑΞΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΠΕΡΙΟΧΩΝ Π.Ε1 ΚΑΡΑΟΥΖΙ, Π.Ε 8 –ΠΑΠΑΧΩΡΑΦΙ,Π.Ε 9-ΜΑΡΙΖΑ & Π.Ε13 ΝΕΑ ΠΑΛΛΗΝΗ της Δ.Ε ΠΑΛΛΗΝΗΣ του ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να λάβουν γνώση των εν λόγω Κτηματογραφικών διαγραμμάτων και Κτηματολογικών Πινάκων που θα αναρτηθούν, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 9 π.μ. έως 1 μ.μ. από 16 Ιανουαρίου 2017 έως 14 Φεβρουαρίου 2017 στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου ΙΘΑΚΗΣ 12 -ΓΕΡΑΚΑΣ Γραφείο 9 -1ος όροφος, και να υποβάλλουν δηλώσεις ιδιοκτησίας και τυχόν ενστάσεις προσκομίζοντας τα παρακάτω δικαιολογητικά:

Κάθε ιδιοκτήτης (Επικαρπία και Ψιλή Κυριότητα) μαζί με την δήλωση ιδιοκτησίας (έντυπο που παρέχεται από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου ή από Διαδίκτυο-δείτε τα link παρακάτω) πρέπει να υποβάλλει:

1. Aντίγραφο τίτλων ιδιοκτησίας που θα φτάνει πίσω μέχρι την 28-05-2014

2. Αντίγραφο μερίδας του κάθε ιδιοκτήτη (Επικαρπία και και ψιλή κυριότητα) του ακινήτου από 28-05-2014 μέχρι σήμερα, (πρωτότυπο)

3. Πιστοποιητικά μεταγραφής των τίτλων ιδιοκτησίας(αντίγραφο)

4. Πιστοποιητικά βαρών, διεκδικήσεων, κατασχέσεων (πρωτότυπα ισχύουν μέχρι 08/11/2016, ημερομηνία λειτουργίας Εθνικού Κτηματολογίου)

5. Αντίγραφο Κτηματολογικού διαγράμματος Εθνικού Κτηματολογίου με Αεροφωτογραφία

6. Κτηματολογικό φύλλο ακινήτου (λειτουργία Κτηματολογίου Παλλήνης 08-11-2016)

Ο Δήμαρχος
Δήμου Παλλήνης
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΖΟΥΤΣΟΣTo Δ.Σ. του Συλλόγου μας θα αναρτήσει τις προσεχείς ημέρες υπόδειγμα συμπλήρωσης της δήλωσης ιδιοκτησίας προς ενημέρωση των μελών του Συλλόγου, ιδιοκτητών και οικιστών της περιοχής μας. Θα υπάρξει τηλεφωνική ενημέρωση, όπως και αποστολή e-mail στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις, των μελών μας τις προσεχείς ημέρες και τυχόν απορίες θα συζητηθούν και κατά την εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας. Επίσης, μπορείτε να αποστέλλετε και e-mail με απορίες στο neapallini@gmail.com .

Παρακολουθούμε το θέμα και θα σας ενημερώνουμε για νέες ενέργειές μας.

Φιλικά,
το Δ.Σ.
του Συλλόγου
ΝΕΑ ΠΑΛΛΗΝΗ”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου