Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

Συγχαρητήρια σ' όλους και όλες σας!







Θα θέλαμε να συγχαρούμε τους Ολυμπιονίκες μας Άννα Κορακάκη, Ελευθέριο Πετρούνια, Κατερίνα Στεφανίδη, Σπύρο Γιαννιώτη, Παναγιώτη Μάντη και Παύλο Καγιαλή για τις στιγμές χαράς και συγκίνησης που μας χάρισαν με τις επιτυχίες τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο στη Βραζιλία. Τους ευχαριστούμε, γιατί σε δύσκολους καιρούς μας έκαναν να χαμογελάσουμε, αλλά και να δακρύσουμε από περηφάνια και αυτό δε θα το ξεχάσουμε ποτέ!




Ιδιαίτερα θα θέλαμε να συγχαρούμε την Κατερίνα Στεφανίδη, συμπολίτισσά μας και “γειτονάκι” μας μιας και η οικογένειά της μένει στον όμορο οικισμό του Πανοράματος, για το εξαιρετικό ήθος και το μεγαλείο ψυχής που επέδειξε στους Ολυμπιακούς Αγώνες, όπως και σε κάθε αγώνα που έχει συμμετάσχει. Πολλά συγχαρητήρια για το υγιές παράδειγμα πρωταθλητισμού και κυρίως αθλητισμού που δίνει στη νέα γενιά, αν και η ίδια ανήκει σ' αυτήν. Είναι η γενιά της ελπίδας, των προσδοκιών για ένα καλύτερο αύριο, η γενιά που με αποφασιστικότητα, προγραμματισμό και σκληρή δουλειά θα ανεβάσουν ξανά την πατρίδα μας ψηλά! Να' ναι καλά για το χαμόγελο και την χαρά που μας χάρισε! Και αυτή και όλοι οι συναθλητές της στους Ολυμπιακούς Αγώνες είτε διακρίθηκαν είτε όχι! Για μας όλοι τους έχουν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας για τις επίπονες προσπάθειές τους!






Ως ελάχιστο ευχαριστώ την Τετάρτη 24 Αυγούστου θα είμαστε όλοι παρόντες στην τελετή υποδοχής της Κατερίνας Στεφανίδη στην πλατεία Πανοράματος στις 5 το απόγευμα!





Άννα, Λευτέρη, Κατερίνα, Σπύρο, Παναγιώτη και Παύλο σας ευχαριστούμε από καρδιάς! Να' στε πάντα γεροί!



Με σεβασμό
Το Δ.Σ. του Εξωραϊστικού – Εκπολιτιστικού Συλλόγου


ΝΕΑ ΠΑΛΛΗΝΗ”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου