Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

Όρια 6ου Δημοτικού, 6ου Νηπιαγωγείου και νέου 3ου Γυμνασίου Παλλήνης (Σχολεία που αφορούν μαθητές του οικισμού μας)

Αν και μέχρι στιγμής οι εγγραφές των μαθητών της περιοχής μας στο 6ο Δημοτικό και στο 6ο Νηπιαγωγείο Παλλήνης πραγματοποιούνται  χωρίς προβλήματα, σας παραθέτουμε τα όρια των παραπάνω σχολείων σύμφωνα με την απόφαση 129/2012 του Δήμου Παλλήνης προς ενημέρωσή σας.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΑΛΛΗΝΗΣ:

6ο Δημοτικόθα φοιτούν μαθητές που κατοικούν στην περιοχή με τα παρακάτω όρια:
Λ. Μαραθώνος - Λ. Πουλή – Ελπίδος – Αργιθέας - Ελαιώνων-Ζώνη Πεντελικού - όρια Κοινότητας Πικερμίου - Λ. Μαραθώνος (προαιρετικά φοιτούν οι μαθητές της περιοχής Βακαλόπουλου

6ο Νηπιαγωγείο: ολοήμερο, όμοια με τα όρια του 6ου Δημοτικού Σχολείου.

Για το 3ο Γυμνάσιο Παλλήνης που από τη σχολική χρονιά 2015 – 2016 μεταφέρεται στην περιοχή του Βακαλόπουλου στην συμβολή των οδών Πλουτάρχου και Τίτου Πατρικίου σύμφωνα με την πρόσφατη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου τα όρια διαμορφώνονται ως εξής:

(νέο) 3ο Γυμνάσιο:

Λ. Μαραθώνος – Αλτάνη – προέκταση Σκουφά – Ελαιώνων–Ευαγγελιστρίας – Βίγλα-όρια Ντράφι (οδός Θρακών) – όρια με Δημοτική Ενότητα Πικερμίου – Μεγάλο Ρέμα–Λ. Σπάτων – Αττική οδός–Λεονταρίου – Θερμοπυλών – Αλαμάνας – Μ. Αλεξάνδρου – Χίου – Αμπελώνων – Λ. Μαραθώνιος.

*Το 3ο Γυμνάσιο θα δεχθεί τους μαθητές από το 1ο, 2ο, 4ο, 6ο και 7ο Δημοτικά Σχολεία που ανήκουν στα παραπάνω γεωγραφικά όρια.

*Δίνεται η δυνατότητα προαιρετικής εγγραφής στο (νέο) 3ο Γυμνάσιο Παλλήνης των μαθητών που περιλαμβάνονται στα όρια των οδών, Μ. Μπότσαρη - Αγ. Λαύρας - Αθ. Διάκου - Λεονταρίου.

*Οι αλλαγές στη χωροταξική κατανομή των Γυμνασίων για τις Δημοτικές Ενότητες Ανθούσας και Παλλήνης, ισχύουν για όλους τους μαθητές που θα φοιτήσουν στην Α’ Γυμνασίου το σχολικό έτος 2015-2016, με την παρατήρηση, τα μικρότερα αδέρφια να ακολουθήσουν τα μεγαλύτερα.

*Οι μαθητές των 1ου και 3ου Γυμνασίου Παλλήνης που θα φοιτήσουν την επόμενη χρονιά στη Β’ και Γ’ τάξη, δύναται να επιλέγουν το σχολείο το οποίο επιθυμούν να φοιτήσουν, με βάση τα νέα χωροταξικά όρια για τα επόμενα δύο χρόνια.

Τέλος σχετικά με το νέο 3ο Γυμνάσιο Παλλήνης: σύμφωνα με τις τρέχουσες ενδείξεις, οι τρεις τάξεις του Σχολείου θα συγκροτηθούν από 7 ή στην καλύτερη περίπτωση 8 τμήματα μαθητών κι αυτό, υπό την προϋπόθεση ότι θα διασφαλιστεί έγκαιρα η μεταφορά των μαθητών από και προς το Σχολείο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου