Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

"Μην ξεχνάς... το καπάκι να κρατάς" - Η δράση συνεχίζεται!



Η ανακοίνωση για τη συγκέντρωση πλαστικών καπακιών στις 26/4/2015 για τη δράση "Μην ξεχνάς.. το καπάκι να κρατάς" που εκ παραδρομής δεν είχε ανέβει νωρίτερα στο site:






Η δράση "Μην ξεχνάς... το καπάκι να κρατάς!" συνεχίζεται! 


Αγαπητά Μέλη – Συντοπίτες - Φίλοι,
Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για ακόμα μια φορά για τα πλαστικά καπάκια που συγκεντρώνετε και μας φέρνετε, τα οποία και αποστέλλουμε στο Σύλλογο Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων του νομού Πέλλας ενώνοντας τις προσπάθειές μας με τις προσπάθειες των ανθρώπων από όλη τη χώρα για να βοηθήσουμε ανθρώπους με ειδικές ικανότητες σε όλα τα μέρη της Ελλάδος, συμβάλλοντας στην ανταλλαγή των πλαστικών καπακιών με αναπηρικά αμαξίδια ή άλλα ορθοπεδικά είδη. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους και όλες που φέρνετε καπάκια από κάθε μέρος της Αττικής. Η δράση “Μην ξεχνάς το καπάκι να κρατάς” θα συνεχιστεί, όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, και καθ’όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Επίσης, θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε ότι έξω από τα γραφεία του Συλλόγου υπάρχει ένας ειδικός κάδος εναπόθεσης όλων των πλαστικών καπακιών (πχ από συσκευασίες - μπουκάλια νερού, απορρυπαντικών, γάλακτος, χυμού, κρασιού, λαδιού, καφέ κ.ο.κ)  που θα έχετε συγκεντρώσει προκειμένου να τα φέρνετε όποια στιγμή όποια ημέρα μπορείτε. Ο ειδικός κάδος είναι έξω από τα γραφεία του Συλλόγου μας που είναι στην πλατεία του Αγίου Γεωργίου στη Νέα Παλλήνη (στην πλατεία που γίνονται και τα «Νεοπαλλήνεια»), και έχει επάνω την επιγραφή «Εδώ συγκεντρώνουμε τα πλαστικά καπάκια για το ‘Μην ξεχνάς… το καπάκι να κρατάς!’»


 Μην ξεχνάτε λοιπόν... ακόμα και ένα πλαστικό καπάκι μπορεί να κάνει τη διαφορά για κάποιο δοκιμαζόμενο συνάνθρωπό μας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι όλους και όλες από καρδιάς για την έως τώρα συμβολή σας στην επιτυχία αυτής της κοινής προσπάθειας για την προσφορά αμαξιδίων και λοιπών ορθοπαιδικών ειδών σε όποιον συνάνθρωπό μας πραγματικά τα έχει ανάγκη.

Με φιλικούς χαιρετισμούς
το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου
“ΝΕΑ ΠΑΛΛΗΝΗ”


Πώς θα φτάσετε στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στη Νέα Παλλήνη


και
Οδηγίες από τα "Νεοπαλλήνεια" για το πώς θα φτάσετε στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στη Νέα Παλλήνη




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου