Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Δημοσιεύτηκε σήμερα το Φ.Ε.Κ. της Πολεοδομικής Μελέτης για την Ένταξη της Νέας Παλλήνης στο Σχέδιο Πόλεως.


"Φ.Ε.Κ. Πολεοδομικής Μελέτης"


Νέα Παλλήνη, 27 Μαρτίου 2014
Αγαπητά Μέλη – Συντοπίτες – Φίλοι,

Θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε και από εδώ πως σήμερα δημοσιεύτηκε σε Φύλλο Εφημερίδας της Κυβέρνησης στο Τεύχος Αναγκαστικών Απαλλοτριώσεων και Πολεοδομικών Θεμάτων (Α.Α.Π.), ΦΕΚ Α.Α.Π. 89/24-3-2014, η Έγκριση της Πολεοδομικής Μελέτης για την Ένταξη στο Σχέδιο Πόλεως της Πολεοδομικής Ενότητας ΠΕ 13 “Νέα Παλλήνη” μαζί με τις ΠΕ1 “Καραούζι”, ΠΕ8 “Παπαχωράφι” και ΠΕ9 “Μάριζα”. 

Στη συνέχεια αναμένεται η Γ' φάση, η Πράξη Εφαρμογής, που ουσιαστικά αποτυπώνεται η μελέτη στο έδαφος. Με την πράξη εφαρμογής κυρώνονται -καθορίζονται- και τα τελικά όρια των ιδιοκτησιών, μετά το συνυπολογισμό της εισφοράς σε γη και χρήμα, στην οποία υποχρεούνται οι ιδιοκτησίες που εντάσσονται στο σχέδιο. Αφού γίνουν οι σχετικές αναρτήσεις της πράξης εφαρμογής και ολοκληρωθεί η διαδικασία των ενστάσεων (εφόσον υπάρξουν) από τους ιδιοκτήτες, ο μελετητής υποβάλλει το φάκελλο με την Πράξη Εφαρμογής στην Περιφέρεια, οπότε και κυρώνεται από το Γενικό Γραμματέα της Περιφέρειας.
 
Για τα δασικά ζητήματα της περιοχής δεν υπάρχει κάτι νεότερο, καθώς αναμένουμε τους δασικούς χάρτες της ευρύτερης περιοχής, οι οποίοι όμως δε φαίνεται ότι θα ανακοινωθούν στο άμεσο προσεχές χρονικό διάστημα. 
 
Ο Σύλλογός μας παρακολουθεί στενά και παραμένει κοντά στην εξέλιξη του θέματος και θα σας ενημερώσει άμεσα για τα όποια νέα δεδομένα προκύψουν, όπως κάνει όλα αυτά τα χρόνια για όλα τα θέματα που αφορούν στον οικισμό μας.
 

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

το Δ.Σ. του Εξωραϊστικού - Εκπολιτιστικού Συλλόγου
ΝΕΑ ΠΑΛΛΗΝΗ


Το Φ.Ε.Κ. μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου