Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Ο Σύλλογος "ΝΕΑ ΠΑΛΛΗΝΗ" συμμετέχει για 3η χρονιά στο "Let's Do It Greece"!


Συμμετέχουμε για 3η χρονιά στο 

 Let's Do It Greece!”

Νέα Παλλήνη, Μάρτιος 2014

Αγαπητά μέλη – συντοπίτες - φίλοι,

Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε την καμπάνια Let's do it Greece 2014: Καθαρίζουμε την Ελλάδα σε μία μέρα!” Η καμπάνια έχει σαν στόχο να καθαριστεί από εθελοντές μέσα σε μία μόνο μέρα ολόκληρη η χώρα από κάθε λογής σκουπίδια. Ημερομηνία της κοινής δράσης έχει οριστεί η Κυριακή 6 Απριλίου 2014
 
Ο Εξωραϊστικός-Εκπολιτιστικός Σύλλογος “ΝΕΑ ΠΑΛΛΗΝΗ” συμμετέχοντας σε αυτήν την προσπάθεια για 3η χρονιά καλεί όλα τα μέλη του, τους κατοίκους του οικισμού & όλους τους φίλους του σε μια οργανωμένη παρέμβαση στην περιοχή μας. Την Κυριακή 6 Απριλίου στις 11 π.μ. με αφετηρία την παιδική μας χαρά καθαρίζουμε τον οικισμό μας και βάζουμε τα σκουπίδια στη θέση τους! Αυτά που χρειαστούν από τη μεριά σας είναι καπέλο για τον ήλιο , αντηλιακό και φυσικά καλή διάθεση και χαμόγελο. Αν θέλετε & μπορείτε να φέρετε τσουγκράνες, χορτοκοπτικά, ψαλίδες, τσαπιά! Όποιος θέλει μπορεί απλά να έρθει να περπατήσει παρέα με όλους μας στους δρόμους της περιοχής μας! Ενημερώστε & τους φίλους σας! Στους εθελοντές που θα συμμετάσχουν στον καθαρισμό θα δοθούν τα απαραίτητα σύνεργα σακούλες & γάντια από το Σύλλογο. Και μετά το καθιερωμένο, πλέον, ραντεβού στην πλατεία για να δροσιστούμε και να τσιμπήσουμε κάτι, καθώς όποιος θέλει μπορεί να φέρει ένα κρύο μεζεδάκι από το σπίτι του για να το μοιραστούμε όλοι παρέα στην υπέροχη πλατεία μας!

Ραντεβού, λοιπόν, την Κυριακή 6 Απριλίου στις 11 π.μ. στην παιδική μας χαρά και από εκεί ας μεταφέρουμε το σύνθημα καθαρίζοντας κάθε σημείο του οικισμού!
Λέμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ Let's Do It! Let's Clean up Greece!


Με φιλικούς χαιρετισμούς,
το Δ.Σ. του Εξωραϊστικού ~ Εκπολιτιστικού Συλλόγου
«ΝΕΑ ΠΑΛΛΗΝΗ»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου