Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Αποτελέσματα κλήρωσης λαχειοφόρου.


 Αγαπητοί φίλοι, 

όπως ξέρετε η κλήρωση για τη λαχειοφόρο έγινε το βράδυ του Σαββάτου. Τα περισσότερα δώρα παραδόθηκαν στους τυχερούς φίλους το ίδιο βράδυ. Για κάποια άλλα επικοινωνήσαμε εμείς με τους κατόχους τους στους αριθμούς τηλεφώνων που είχαν αναγράψει στο στέλεχος των κουπονιών. Κάποια όμως ακόμα παραμένουν δίχως να έχουν αναζητηθεί από τους τυχερούς φίλους. Ανεβάζουμε τη λίστα των δώρων με τους αριθμούς των τυχερών λαχνών δίπλα και παρακαλούμε όποιους τους έχουν να επικοινωνήσουν μαζί μας είτε στον αριθμό 6938.88.42.15 είτε στο προφίλ μας στο facebook είτε στο γκρουπ ή στην επίσημη σελίδα των Νεοπαλληνείων στο facebook είτε στο προφίλ του Συλλόγου στο twitter ή στο προφίλ των Νεοπαλληνείων στο twitter είτε στο e-mail των Νεοπαλληνείων neopallineia@gmail.com προκειμένου να συνεννοηθούμε πως θα παραλάβουν τα δώρα τους με την επίδειξη του τυχερού λαχνού - αποκόμματος που θα έχουν στα χέρια τους.

Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη ακόμα μια φορά! Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους φίλους που προσέφεραν αυτά τα υπέροχα δώρα στηρίζοντας και με αυτόν τον τρόπο το έργο και τις δραστηριότητες του Συλλόγου μας!

Να' μαστε καλά και του χρόνου να ανταμώσουμε στο καθιερωμένο "ραντεβού στην πλατεία" για τα 35α “Νεοπαλλήνεια”! Για τα "Νεοπαλλήνεια 2014"!


Φιλικά
το Δ.Σ. του Εξωραϊστικού – Εκπολιτιστικού Συλλόγου

"ΝΕΑ ΠΑΛΛΗΝΗ"



(Σύντομα ανακοίνωση του Συλλόγου, καθώς και φωτογραφίες από τα "Νεοπαλλήνεια 2013" που πλέον πέρασαν στην ιστορία...)











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου