Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Τα 34α "Νεοπαλλήνεια" πέρασαν στην Ιστορία! Ραντεβού στα 35α!Ανακοίνωση

Τα 34α “Νεοπαλλήνεια” πέρασαν στην ιστορία!Νέα Παλλήνη, Σεπτέμβριος 2013
Αγαπητά Μέλη – Συντοπίτες - Φίλοι,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως με ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν και φέτος τα “Νεοπαλλήνεια”, το καθιερωμένο “ραντεβού στην πλατεία” πάντα κοντά στην έναρξη της σχολικής χρονιάς! Η προσέλευση όλων ~μικρών και μεγάλων φίλων του Συλλόγου~ και τις τρεις βραδιές των εκδηλώσεων ήταν για ακόμα μια χρονιά εντυπωσιακή και κοινή διαπίστωση όλων ήταν πως και τα Νεοπαλλήνεια 2013” πέρασαν στην ιστορία ως μια απόλυτα επιτυχημένη διοργάνωση!

Με αφορμή τα παραπάνω θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς, τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου, που ανταποκριθήκατε και φέτος στο κάλεσμά μας και μας τιμήσατε στο “σπιτικό” μας, στην πλατεία μας, συμμετέχοντας και σεις στη διαμόρφωση του γιορτινού κλίματος που επικράτησε και τις τρεις ημέρες του φεστιβάλ!

Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους καλλιτέχνες που συμμετείχαν δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους και απογείωσαν το κέφι όλων μας στα ύψη κάνοντας και τις τρεις βραδιές να μας μείνουν πραγματικά αξέχαστες!

Ακόμη, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εκείνους που μας υποστηρίζουν και μας τιμούνμε οποιονδήποτε τρόπο, προσδίδοντας κύρος στο Σύλλογό μας και αξία στις δραστηριότητές μας. Τους ευχαριστούμε θερμά που στηρίζουν τις προσπάθειές μας πιστεύοντας και ενισχύοντας και τα Νεοπαλλήνεια. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να έχουμε στο πλάι μας συνοδοιπόρους στις αγωνίες και τους προβληματισμούς μας!

Σ' αυτό το σημείο θα θέλαμε να πούμε ένα ευχαριστώ (αν και είναι λίγο) στους υπέροχους εθελοντές μας που και φέτος ξεπέρασαν τους εαυτούς τους αποδεικνύοντας ότι όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε, καθώς τα “Νεοπαλλήνεια” είναι το αποτέλεσμα μιας αληθινά ομαδικής δουλειάς. Γιατί αυτό που δε θα βρείτε πουθενά γραμμένο είναι το συγκινητικό ενδιαφέρον, την υλική και ψυχική προσφορά των ανθρώπων που δούλεψαν ανιδιοτελώς και φέτος, όπως και όλα αυτά τα 30 και πλέον χρόνια σ’ αυτήν την προσπάθεια, με πίστη και μεράκι για να κάνουμε το όραμά μας πραγματικότητα. Όλοι μας είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που συμμετέχουμε σε αυτή την πολύ σημαντική προσπάθεια, η οποία αποσκοπεί στην παραγωγή πολιτιστικής δράσης και στο χτίσιμο γεφυρών επικοινωνίας των ανθρώπων μέσα από τη τέχνη. Εξάλλου, η διεξαγωγή του φεστιβάλ, η επιτυχία του, η εδραίωσή του και η προβολή του είναι ένα στοίχημα που το κερδίζουμε όλοι μαζί! Το αποδεικνύει κάθε χρόνο η εθελοντική προσφορά των μελών και φίλων του Συλλόγου μας, η υποστήριξη με κάθε τρόπο και με κάθε μέσο όλων όσων μας στηρίζουν και η ανταπόκριση του κοινού που κατακλύζει την πλατεία μας και των καλλιτεχνών που πλαισιώνουν τις εκδηλώσεις. Γιατί τα “Νεοπαλλήνεια” δεν απευθύνονται σε λίγους! Απευθύνονται σε όλους! Και τους κερδίζουν!

Κι αν κάτι μας διέφυγε, είναι γιατί τέλειο φεστιβάλ δεν υπάρχει! Γι αυτό θα θέλαμε να μας στείλετε τα σχόλιά σας και τις παρατηρήσεις σας για τα φετινά “Νεοπαλλήνεια”, καθώς τις ιδέες σας και τις προτάσεις σας για τα επόμενα “Νεοπαλλήνεια” στο neopallineia@gmail.com

Επίσης, περιμένουμε να ανεβάσετε τα βίντεο και τις φωτογραφίες σας και από τις 3 βραδιές του φεστιβάλ στο γκρουπ ή/και στη σελίδα των “Νεοπαλληνείων” στο facebook (facebook tags: Νεοπαλλήνεια, Neopallineia – group/fan page)

Όπως όλοι ξέρετε ταΝεοπαλλήνεια” χαρακτηρίζονται από τη μετάδοση του μηνύματος της χαρμολύπης, μιας και η παράδοση της εκδήλωσης θέλει να βρισκόμαστε λίγες μέρες πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, για να ανταλλάξουμε ευχές, καλωσορίζοντας το φθινόπωρο και αποχαιρετώντας το καλοκαίρι. Αυτή τη χαρμολύπη νιώθουμε και φέτος όλοι όσοι συμμετείχαμε με κάθε τρόπο στη διοργάνωση των εκδηλώσεων. Νιώθουμε μια γλυκιά μελαγχολία, γιατί τα 34α Νεοπαλλήνεια” τελείωσαν... Όμως νιώθουμε και χαρά, γιατί τα “35α Νεοπαλλήνεια” μόλις ξεκίνησαν!

Κλείνουμε με την ευχή να ανταμώσουμε με την ίδια καλή διάθεση και του χρόνου!

Ραντεβού και το 2014, λοιπόν, στην πλατεία για τα “35α Νεοπαλλήνεια”!


Με φιλικούς χαιρετισμούς,
το Διοικητικό Συμβούλιο
του Εξωραϊστικού – Εκπολιτιστικού Συλλόγου

ΝΕΑ ΠΑΛΛΗΝΗ

Φωτογραφίες από τα "Νεοπαλλήνεια 2013" θα ανέβουν σύντομα! 
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου