Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Ειδήσεις και ενημέρωση για την περιοχή μας


   Στις 16 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση αντιπροσωπείας του Δ.Σ. με τον αντιδήμαρχο κ. Αβαρκιώτη στην οποία καταθέσαμε υπόμνημα με όλες τις απαραίτητες παρεμβάσεις από πλευράς του Δήμου για την περιοχή μας. 
  Η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα και έκτοτε υπάρχει τακτική επικοινωνία με τον αντιδήμαρχο για όλα τα θέματα που απασχολούν τον οικισμό. Μάλιστα καταθέσαμε και ξεχωριστό υπόμνημα για τις λακκούβες και τις φθορές του οδοστρώματος στην περιοχή μας και σε σύντομο χρονικό διάστημα το αρμόδιο συνεργείο του Δήμου προχώρησε στην επιδιόρθωση αυτών, ενώ πραγματοποιήθηκε και η αποψίλωση των κεντρικών οδών του οικισμού από το συνεργαζόμενο συνεργείο με το Δήμο. Στην περίπτωση που κάτι έχει διαφύγει της προσοχής μας σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για να το προωθήσουμε στα αρμόδια όργανα.
  Παράλληλα προχώρησε η διαδικασία της αντικατάστασης των λαμπτήρων παλαιάς τεχνολογίας, με νέα φωτιστικά σώματα χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης με λαμπτήρες τύπου led στην περιοχή μας από το αρμόδιο συνεργείο του Δήμου. Και αυτό το θέμα, ανάμεσα σε πολλά άλλα, είχε τεθεί σε όλες τις συναντήσεις μας με τους αρμόδιους αντιδημάρχους (στα μέσα Ιουνίου με τον κ. Μαντζώρο, όταν αναπλήρωνε τον κ. Λεστάκη και στα μέσα Ιουλίου με τον κ. Αβαρκιώτη, όταν ανέλαβε υπηρεσία) από την αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του Συλλόγου μας που έλαβε μέρος στις συναντήσεις καθώς επίσης και στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου της Δημοτικής Ενότητας Παλλήνης για το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου το 2012 ως προέκταση των όσων είχαμε θέσει στο υπόμνημα που είχαμε καταθέσει τότε. (Το υπόμνημα μπορείτε να το βρείτε εδώ )
  Υπάρχει επικοινωνία και αλληλογραφία με το 12ο Πυροσβεστικό Σταθμό Αθηνών, που εδρεύει στην Παλλήνη, καθώς και με τα αρμόδια τμήματα της ΕΥΔΑΠ, για την τοποθέτηση πυροσβεστικών κρουνών στην περιοχή μας στα σημεία που μας είχε υποδείξει
και η προηγούμενη Διοίκηση του Πυροσβεστικού Σταθμού. Κατατέθηκε πέρα των άλλων και σχετικό υπόμνημα με τον χάρτη της περιοχής με τα προτεινόμενα σημεία. Είμαστε σε αναμονή των δικών τους ενεργειών, όπως προβλέπονται από τη διαδικασία τοποθέτησης πυροσβεστικών κρουνών.

Για ό,τι νεότερο θα σας ενημερώσουμε. 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου