Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

"Νεοπαλλήνεια 2012" - Το πρόγραμμα του φεστιβάλ

Για καλύτερη ανάλυση κλικ εδώ
Στις 6, 7 και 8 Σεπτεμβρίου 2012 , ώρα  8.30 μ.μ., στην Πλατεία Αγίου Γεωργίου στη Νέα Παλλήνη Αττικής (πίσω από την έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής), διοργανώνονται τα  "ΝΕΟΠΑΛΛΗΝΕΙΑ 2012" .
Πρόκειται για ετήσια γιορτή, με την οποία οι κάτοικοι της Νέας Παλλήνης αποχαιρετούν το καλοκαίρι και υποδέχονται το φθινόπωρο.
Τα ΝΕΟΠΑΛΛΗΝΕΙΑ, που διοργανώνονται για 33η χρονιά, αποτελούν ετήσιο πολιτιστικό κεφάλαιο για την περιοχή και επιδιώκουν, με το γλέντι και την παρουσίαση ποικίλων και σύγχρονων καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων, να συσπειρώσουν τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής και να τους δώσουν μια σταθερή, δημιουργική διέξοδο.


Το πρόγραμμα του φεστιβάλ:

Η πρώτη μέρα (Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου) είναι αφιερωμένη στους μικρούς μας φίλους, καθώς θα έχουμε κοντά μας το ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ του γνωστού και καταξιωμένου καραγκιοζοπαίχτη ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΓΙΑΚΟΥ .


Η δεύτερη ημέρα (Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου) είναι αφιερωμένη στη νεολαία και περιλαμβάνει συναυλίες από τους (κατά σειρά εμφάνισης)
  • BANGIES με την εκρηκτική σκηνική παρουσία τους τα δίνουν πάντα όλα στις ζωντανές τους εμφανίσεις! (facebook:Bangies  jumpingfish.gr/bangies)

  • ΣΠΥΡΟ ΓΡΑΜΜΕΝΟ, η πιο ιδιαίτερη περίπτωση της νέας γενιάς τραγουδοποιών που θα μας παρασύρει στο δικό του ρυθμό σε ένα live που δεν ξεχνιέται! (www.spirosgrammenos.gr  facebook/twitter:spirosgrammenos)

  • ΡΙΣΚΟ τη μακροβιότερη unsigned  μπάντα της Αθήνας που όταν τους ακούς ροκάρεις, groov-αρεις, ταξιδεύεις! (facebook:risko.band.athens myspace.com/riskoband)
Opening Act:  Grooving Mondays
Fire Show:  Blakie Blake


**Ειδικά για την ημέρα της Παρασκευής θα υπάρχει πούλμαν από το σταθμό Προαστιακού – Μετρό “ΠΑΛΛΗΝΗ” προς το χώρο των εκδηλώσεων από τις 20:00 κάθε 20' σε κυκλικά δρομολόγια.
***τα τελευταία δρομολόγια θα μεταφέρουν τους επισκέπτες προς το σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας που παραμένει ανοιχτός ως τις 02:00.



Η τρίτη ημέρα (Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου) περιλαμβάνει λαϊκό γλέντι με την ορχήστρα της  ΜΑΡΙΑΣ ΣΚΟΥΛΑ  και το δεξιοτέχνη στο βιολί ΝΙΚΟ ΕΥΒΟΙΩΤΗ, οι οποίοι μας καλούν να ταξιδέψουμε μαζί τους σε ένα αρχιπέλαγος μελωδίας και κεφιού, καθώς και παραδοσιακούς χορούς από το  ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ  του ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ .


Στους χώρους του Φεστιβάλ θα φιλοξενηθεί η οργάνωση "ΑΝΑΣΑ" με σκοπό να ενημερώσει τους θεατές για τις δράσεις και τους στόχους της.


Η ΕΙΣΟΔΟΣ για όλες τις εκδηλώσεις είναι ΔΩΡΕΑΝ! Στο χώρο θα λειτουργεί αναψυκτήριο και ψησταριά για τους επισκέπτες της εκδήλωσης.



Τα ΝΕΟΠΑΛΛΗΝΕΙΑ διοργανώνονται από τον Εξωραϊστικό - Εκπολιτιστικό Σύλλογο «ΝΕΑ ΠΑΛΛΗΝΗ», με τη συνδρομή του Δήμου Παλλήνης.


Υποστηρικτές της εκδήλωσης:
MARKET IN,  Γυμναστήρια DESPORT HEALTH CLUBS


Xώρος:
Πλατεία Αγίου Γεωργίου ~ Νέα Παλλήνη Αττικής
(όπισθεν έδρας Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής)
Πληροφορίες για τις μετακινήσεις εδώ
Ώρα έναρξης:
20:30


Ραντεβού και φέτος στην πλατεία...
Για 33η χρονιά και πάντα με είσοδο ελεύθερη!


Επικοινωνία:
neopallineia@gmail.com
facebook: Νεοπαλλήνεια ή neopallineia (group, fan page)
twitter @ Neopallineia
myspace.com/neopallineia
youtube.com/neopallineia
www.neapallini.gr


Πληροφορίες για το φεστιβάλ / Rsvp to the event

Και όπως έχει πει ένας πολύ καλός φίλος της εκδήλωσης...

Κάθε φορά που κάνετε INVITE φίλους σε αυτό το event βάζετε και σεις ένα μικρό λιθαράκι σε όλη αυτήν την προσπάθεια. Εξάλλου, η διεξαγωγή του φεστιβάλ, η επιτυχία του, η εδραίωσή του και η προβολή του είναι ένα στοίχημα που το κερδίζουμε όλοι μαζί!


Join the group...

And like the fan page...
http://www.facebook.com/neopallineia

κι αν ξεχάσαμε κάτι να διευκρινίσουμε ή θέλετε κάτι να μας ρωτήσετε:
6938.88.42.15 (wind-free2go) 



Φιλικά

Εξωραϊστικός - Εκπολιστικός Σύλλογος "ΝΕΑ ΠΑΛΛΗΝΗ"


Υ.Γ. Φέρτε μαζί σας φωτογραφικές μηχανές-κινητά-κάμερες (όπως κάθε χρόνο θα περιμένουμε να δούμε τα Νεοπαλλήνεια στο διαδίκτυο "μέσα από τη δική σας ματιά") και φυσικά καλή διάθεση και θετική ενέργεια με πολλά πολλά χαμόγελα!


SPREAD THE WORD!
Remember, Remember the Days of September!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου