Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2023

Νεοπαλλήνεια 2023 - Οι υποστηρικτές μας!

 

Ευχαριστούμε το  ΔΗΜΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ  και την Κοινωφελή Επιχείρηση Αθλητισμού, Πολιτισμού, Περιβάλλοντος Δήμου Παλλήνης για την πολύτιμη, αναμφίβολα, συνδρομή τους στην πραγματοποίηση του φεστιβάλ. Επίσης ευχαριστούμε θερμά τις Υπηρεσίες του Δήμου: τεχνική υπηρεσία, ηλεκτρολόγους, υπηρεσίες καθαριότητας, οδηγούς και πληρώματα απορριμματοφόρων, οδοκαθαρίστριες και οδοκαθαριστές, υπεύθυνους, εργάτες, οδηγούς, συνεργάτες όλων των παραπάνω και γενικά όποιος και όποια βοήθησε και βοηθάει με την συνδρομή του κάθε χρονιά στα Νεοπαλλήνεια!

Να είναι όλοι και όλες καλά για την ουσιαστική και έμπρακτη βοήθειά τους!


 

 

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους υποστηρικτές μας που μας τιμούν και στηρίζουν τις προσπάθειές μας πιστεύοντας και ενισχύοντας τα “Νεοπαλλήνεια”. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να έχουμε στο πλάι μας φίλους - συνοδοιπόρους στις αγωνίες, στους προβληματισμούς και στα οράματά μας!

 

Για φέτος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα:

  

~ την ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ Πολιτιστικού και Κοινωφελούς Έργου και προσωπικά τον κ. ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΜΑΡΤΙΝΟ για τη σημαντική δωρεά του και τη συμμετοχή του στην υλοποίηση των στόχων μας και για τα φετινά Νεοπαλλήνεια. Η υποστήριξή του ήταν σημαντική και πολύτιμη και τον ευχαριστούμε θερμά για αυτό. Στάθηκε δίπλα μας ο ίδιος και οι συνεργάτες του με πραγματικό ενδιαφέρον, επιδεικνύοντας για ακόμα μια χρονιά ιδιαίτερη ευαισθησία ανταποκρινόμενος στο αίτημά μας για την πραγματοποίηση και την ενίσχυση και των φετινών δράσεων μας!


 ~ Τα Γυμναστήρια "DESPORT HEALTH CLUBS"


~ Τις Οδικές Μεταφορές "DM Logistics" Δήμητρα Μερτύρη


 ~ Τους Ηλιακούς Θερμοσίφωνες "SOLAR STAR"


~ Την Παραδοσιακή Ποτοποιία "DARTEMIS"

 

~ Τον Όμιλο "ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ"


~ Την Μπύρα ΑΜΣΤΕΛ – Αθηναϊκή Ζυθοποιία


~ Τον Όμιλο Super Market "MARKET IN"


  ~ Το "ΚΤΕΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ" 


~ Το Online Φαρμακείο "GRANDPHARMACY"


  ~ Το "VENETIS FOOD HALL ΠΑΛΛΗΝΗΣ"


~ Το Αρτοποιείο "Ο ΦΟΥΡΝΟΣ ΤΗΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ"

  

~ Το Φαρμακείο "ΒΑΛΚΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ"

  

~ Το Ψητοπωλείο "ΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΝΤΑΓΙΑΝΤΗ"

 

~ Το Ζαχαροπλαστείο "ΜΑΣΚΩΤ"

  

  ~ Την Pizza  "ΑΘΗΝΑ"


~ Το Φωτογραφείο "ΦΩΤΗΣ ΦΩΤΟΥ"  Photography - Cinematography

   


 

 


 

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους υποστηρικτές που συμπορεύτηκαν μαζί μας, στα οράματά μας για πολιτιστικές δράσεις. Αυτή η δημόσια ανακοίνωση εμπεριέχει τη χαρά της συμπόρευσης, της κατανόησης, της συμμετοχής. Γιατί πιστεύουμε ακράδαντα ότι όσοι συμμετέχουν έμπρακτα με τη συμβολή τους για τον πολιτισμό, συμμετέχουν σε αυτόν και σε όσα σημαντικά αυτός προσφέρει στην καθημερινότητά μας.

  

Από το Δ.Σ. και τα μέλη του Συλλόγου, τους εθελοντές μας, και όλους όσοι θα απολαύσουν τα φετινά Νεοπαλλήνεια με τις φετινές πολιτιστικές δραστηριότητες ένα  ΤΕΡΑΣΤΙΟ "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"!

 

Τους ευχαριστούμε όλους και όλες από καρδιάς!

 

 

Ένα ακόμα ξεχωριστό ευχαριστώ στα υπέροχα μέλη του Συλλόγου και τους πολύτιμους εθελοντές μας, που προσφέρουν σε ετήσια βάση τεράστια αποθέματα χρόνου και ενέργειας για τη διοργάνωση και την πραγματοποίηση της εκδήλωσης! Η εθελοντική προσφορά όλων τους και η ηθική συμπαράστασή τους είναι ανεκτίμητη! Δίχως εσάς δε θα μπορούσαμε να τα καταφέρουμε! Είστε η κινητήρια ώθηση που μας κάνει να προσπαθούμε για το καλύτερο αποτέλεσμα κάθε φορά!

 

 

Τέλος, να ευχαριστήσουμε όλους εκείνους που είτε αναδημοσιεύουν ή μεταδίδουν το δελτίο τύπου ή την αφίσα μαζί με πληροφορίες ή τον χάρτη πρόσβασης για το φεστιβάλ είτε προσκαλούν φίλους τους στο event στο facebook είτε διαδίδουν με κάθε τρόπο τα "Νεοπαλλήνεια 2023" βάζοντας και αυτοί με τη σειρά τους ένα λιθαράκι σε όλη αυτήν την προσπάθεια. Γιατί η διεξαγωγή του φεστιβάλ, η επιτυχία του, η εδραίωσή του και η προβολή του είναι ένα στοίχημα που το κερδίζουμε όλοι μαζί!

 

  

Να 'στε όλοι και όλες καλά!

 

 

Ραντεβού και φέτος στην πλατεία!

Γιατί περνάμε ωραία εδώ!

Και παρέα περνάμε πιο ωραία! 

 

 

Ραντεβού στα “Νεοπαλλήνεια 2023”

 

   

Με εκτίμηση

 το Δ.Σ. του Συλλόγου

 "ΝΕΑ ΠΑΛΛΗΝΗ"

 

 

#np #np23

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου