Πέμπτη 6 Απριλίου 2023

Συμμετοχή αντιπροσωπείας του ΔΣ σε δενδροφύτευση.

 


Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του Συλλόγου μας συμμετείχε ενεργά στη δενδροφύτευση που έγινε την Κυριακή 2/4/2023 στον περιβάλλοντα χώρο του 6ου Νηπιαγωγείου και 6ου Δημοτικού Σχολείου Παλλήνης. Συμμετείχαμε όχι μόνο ως αντιπροσωπεία ΔΣ, ούτε μόνο ως γονείς μαθητών, αλλά και ως ενεργοί πολίτες, ως ευαισθητοποιημένοι άνθρωποι που δυστυχώς βίωσαν την καταστροφή από το πέρασμα της πυρκαγιάς στον οικισμό μας.

Όπως γνωρίζετε ο οικισμός μας πληγώθηκε πολύ από την πυρκαγιά του περασμένου Ιουλίου και προσπαθούμε όλοι μας να ξαναπρασινίσουμε την περιοχή μας και για αυτό το λόγο εκτός από τις δικές μας προσπάθειες έχουμε ζητήσει και από τον Δήμο δενδροφύτευση όπως και φύτευση φυτών σε σημεία του οικισμού που κρίνεται απαραίτητο, όπως οι κοινόχρηστοι χώροι.

Στόχος μας είναι εκτός από τη δενδροφύτευση στον οικισμό μας που προαναφέραμε, είναι και ο συντονισμός δράσεων που σχετίζονται με την δενδροφύτευση όπως η προαγωγή εθελοντισμού και της εν γένει περιβαλλοντικής συνείδησης καθώς και η σχεδίαση ενεργειών και η υλοποίηση αυτών για τη συντήρηση και τη βιωσιμότητα των δενδρυλλίων που θα φυτευτούν.

Ευελπιστούμε σύντομα να έχουμε ευχάριστα νέα να μοιραστούμε μαζί σας για αυτό το θέμα!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου