Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022

Τα περάσαμε όμορφα και τούτη τη φορά!

 

Ευχαριστούμε θερμά όσους φίλους και όσες φίλες βρέθηκαν την Κυριακή στην πλατεία του οικισμού μας για να φτιάξουμε μαζί στολίδια χριστουγεννιάτικα. Θα μας επιτρέψετε όμως το μεγαλύτερο ευχαριστώ να το πούμε στα παιδιά που ήρθαν (παρά τις ιώσεις ή τις άλλες, πολυάριθμες, ταυτόχρονες εκδηλώσεις) και μας παρέσυραν όλους με τη φαντασία τους και την όρεξη τους για δημιουργία. Στα παιδιά που θέλησαν να στολίσουμε τα καμένα δέντρα, γιατί έχουν «ακόμα ψυχή και πρέπει να τους δώσουμε ζωή, βάζοντάς τους στολίδια». Στα παιδιά που γέμισαν την πλατεία με χαμόγελα και τις καρδιές μας ζεστασιά. Έτσι γίναμε και μεις για λίγο παιδιά και φτιάξαμε στολίδια μαζί τους, τα κρεμάσαμε στα κλαδιά των δέντρων, φτιάξαμε λουκουμάδες μαζί (και τους φάγαμε ζεστούς ζεστούς φυσικά), τσιμπήσαμε και ένα ακόμα μεζεδάκι, τραγουδήσαμε, χορέψαμε μαζί τους και φτιάξαμε ωραίες, κοινές αναμνήσεις. Γιατί και αυτό είναι οι γιορτινές μέρες, οι κοινές, ωραίες στιγμές με τους αγαπημένους μας!

Στο τέλος βάλαμε και τα καθιερωμένα λαμπάκια στο παράθυρο του γραφείου μας (φέτος σεβόμενοι την προσπάθεια όλων για εξοικονόμηση ενέργειας, βάλαμε ηλιακά λαμπάκια), ανταλλάξαμε ευχές και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για τους χρόνου!

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς! Και του χρόνου με υγεία και καλύτερες συνθήκες!

Με εκτίμηση

Το ΔΣ

Υγ Για όσους θα αναρωτηθούν ο μεγάλος Άγιος Βασίλης που βάζαμε στην είσοδο της πλατείας δυστυχώς και αυτός κάηκε από τη φωτιά του καλοκαιριού. Επίσης γίνονται προσπάθειες μήπως έστω την τελευταία στιγμή καταφέρουμε να τοποθετήσουμε την καθιερωμένη φάτνη μας. Τέλος αν κάποιο παιδί θέλει να πάει κάποια άλλη στιγμή να βάλει το στολίδι του στα δέντρα είναι παραπάνω από καλοδεχούμενο. Εξάλλου μες στη βδομάδα θα πάμε και μεις ξανά για να τοποθετήσουμε τα κουκουνάρια που μαζέψαμε τον προηγούμενο καιρό και έχουμε βάψει, όπως μας είπαν τα παιδιά.


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου