Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022

39ος Μαραθώνιος της Αθήνας - Ας βγούμε όλοι να χειροκροτήσουμε την προσπάθεια των δρομέων!

 

Αγαπητά μέλη συντοπίτες φίλοι,

σήμερα όπως όλοι γνωρίζετε πραγματοποιείται ο 39ος αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας και οι δρομείς θα περάσουν όπως κάθε χρόνο από τη Λεωφόρο Μαραθώνος και συνεπώς μπροστά από τις εισόδους και εξόδους του οικισμού μας. Σας προτρέπουμε να βγείτε και σεις και οι οικογένειές σας να χειροκροτήστε την προσπάθεια των δρομέων!

Αφού η διαδρομή περνάει κοντά από τα σπίτια μας, ας βγούμε έξω να παρακολουθήσουμε τον Μαραθώνιο και να στηρίξουμε τους δρομείς. Η προσπάθεια των δρομέων αξίζει να μας βγάλει στους δρόμους!

Μια λέξη, ένα χαμόγελο, ένα «πάμε γερά!» δίνει φτερά στα πόδια και δύναμη στους δρομείς. Γιατί εκεί που λυγίζει το σώμα μια φωνή εμψύχωσης, ένα «έλα πάμε δυνατά!» μπορεί να βοηθήσει όσο δε φανταζόμαστε τους ανθρώπους που τρέχουν. Γιατί ο Μαραθώνιος δεν αφορά μόνο όσους τρέχουν, αφορά όσους αγαπούν τον αθλητισμό, αφορά  όλους μας!

θα θέλαμε ιδιαίτερα να προτρέψουμε όλους και όλες να μη βγούμε να χειροκροτήσουμε μόνο τους πρώτους δρομείς, αν μπορούμε να μείνουμε ή και να πάμε ξανά και λίγο πιο αργά ή να μείνουμε παραπάνω να χειροκροτήσουμε τους πιο «αργούς» δρομείς. Είναι ιδιαίτερα συγκινητική η προσπάθεια όσων τρέχουν 5 ώρες και ειδικά τον πρώτο τους Μαραθώνιο, γιατί τις περισσότερες φορές δεν τρέχουν με τα πόδια αλλά με την ψυχή!

Ας βγούμε έξω λοιπόν και ας φωνάξουμε ένα σύνθημα δύναμης για όλους τους δρομείς!

Καλό αγώνα και καλό τερματισμό σε όλους και όλες!

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Το ΔΣ του Συλλόγου «ΝΕΑ ΠΑΛΛΗΝΗ»Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου