Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

Κάλεσμα Αλληλεγγύης προς τους κατοίκους της Δυτικής Αττικής. (ΔΤ)

Από την ανακοίνωση του Δήμου:
Ο Δήμος Παλλήνης θέλοντας να συμβάλλει στην αντιμετώπιση της πρωτόγνωρης καταστροφής στη Δυτική Αττική και στην ανάγκη άμεσης και ουσιαστικής υποστήριξης των συνανθρώπων μας στους Δήμους Μάνδρας - Ειδυλλίας, Μεγαρέων και Ελευσίνας, που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες, απευθύνει προς όλους επείγον κάλεσμα αλληλεγγύης.
Είναι πρώτη προτεραιότητα η συγκέντρωση εμφιαλωμένου νερού και συσκευασμένων τροφίμων έτοιμων προς κατανάλωση (Κονσέρβες, Κρουασάν, Μπισκότα, Γάλα Εβαπορέ, Χυμούς κ.λ.π.), προκειμένου να αποσταλούν προς τους συνανθρώπους μας, που δοκιμάζονται σκληρά και χρειάζονται τη στήριξη όλων μας για να ανταπεξέλθουν στον αγώνα ζωής, που δίνουν. Τα προϊόντα αυτά θα παραδοθούν στους παραπάνω Δήμους, με ευθύνη του Δήμου Παλλήνης.
Ως σημεία συγκέντρωσης έχουν οριστεί:
1. Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Παλλήνης: Έντισον 3, τηλ. 210-6612890,
2.Το ΚΑΠΗ Γέρακα: Εθν. Αντιστάσεως 44, Γέρακας, τηλ. 210-6654259,
3. Το Δημοτικό Κατάστημα ΔΕ Παλλήνης Φειδιππίδου 25 Α, Παλλήνη, τηλ. 213-203-1665
4. Το ΚΑΠΗ Ανθούσας: πλατεία 25ης Μαρτίου, Ανθούσα, τηλ. 210-6031384.
Η διαδικασία αυτή ξεκινάει άμεσα από σήμερα, 17 Νοεμβρίου 2017, μέχρι τις 15:00, και θα συνεχιστεί από την Δευτέρα 20 Νοεμβρίου έως και την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου, και ώρες από 08:30 έως 14:30.
Επίσης, αν κάποιος συμπολίτης μας επιθυμεί να ενισχύσει την συγκέντρωση τροφίμων μετά τις 15:00 μπορεί να τα παραδώσει στη γραμματεία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Παλλήνης (οδ. Έντισον 3, Παλλήνη, τηλ. 210-6033160).
Είναι η ελάχιστη βοήθεια, που μπορούμε να προσφέρουμε στους πληγέντες συνανθρώπους των περιοχών αυτών μετά την πρωτοφανή καταστροφή, και τις απώλειες σε ανθρώπινες ζωές, αλλά και στους κόπους μιας ζωής.
Ο Δήμος Παλλήνης θεωρώντας ότι ο συντονισμός μιας τέτοιας πρωτοβουλίας αποτελεί την ελάχιστη υποχρέωση του προς στους συνανθρώπους μας στη Δυτική Αττική, ΚΑΛΕΙ την καθεμία και τον καθένα μας, καθώς και τους συλλογικούς φορείς, τους εκπολιτιστικούς και εξωραϊστικούς συλλόγους, και την εκπαιδευτική και σχολική κοινότητα του Δήμου μας να συμβάλλουν στην ενίσχυση της.
Τέλος, ο Δήμαρχος, Αθανάσιος Ζούτσος, και το Δημοτικό Συμβούλιο Παλλήνης εκφράζουν τα ειλικρινή συλληπτήρια τους στις οικογένειες των θυμάτων της καταστροφής, και την συμπαράσταση τους στους κατοίκους της περιοχής.

=====================================================================
Ως Δ.Σ. του Εξωραϊστικού – Εκπολιτιστικού Συλλόγου «ΝΕΑ ΠΑΛΛΗΝΗ» καλούμε όλα τα μέλη, τους φίλους μας και γενικά όσους εμπνέονται από τις έννοιες της προσφοράς, της αλληλοϋποστήριξης και της αλληλοβοήθειας να συνδράμουν με όποιο τρόπο μπορούν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ουσιαστικής στήριξης των δοκιμαζόμενων συνανθρώπων μας! Δεν έχει σημασία το μέγεθος της προσφοράς! Οποιουδήποτε μεγέθους προσφορά θα προσέφερε μεγάλη ανακούφιση στους πληγέντες συνανθρώπους μας που έχουν πραγματικά ανάγκη! Επίσης, εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη και τα συλλυπητήρια μας στις οικογένειες και τους οικείους των θυμάτων από τις καταστροφικές πλημμύρες, καθώς και τη συμπαράστασή μας στους κατοίκους των περιοχών που επλήγησαν από τη σφοδρή κακοκαιρία.


Φιλικά
Το Δ.Σ. του Συλλόγου

«ΝΕΑ ΠΑΛΛΗΝΗ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου