Τρίτη 29 Αυγούστου 2017

"Νεοπαλλήνεια 2017" - Οι υποστηρικτές μας!Θα θέλαμε για ακόμα μία χρονιά να ευχαριστήσουμε όλους εκείνους που μας τιμούν και μας υποστηρίζουν, ενισχύοντας και με αυτόν τον τρόπο τις ενέργειες τους Συλλόγου μας και την ανιδιοτελή προσφορά των μελών του.

Ευχαριστούμε το Δήμο Παλλήνης για τη συνδρομή του στο φεστιβάλ, καθώς και τις υπηρεσίες του για την πολύτιμη βοήθειά τους.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους υποστηρικτές μας που μας τιμούν και στηρίζουν τις προσπάθειές μας πιστεύοντας και ενισχύοντας τα “Νεοπαλλήνεια”. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να έχουμε στο πλάι μας φίλους - συνοδοιπόρους στις αγωνίες, στους προβληματισμούς και στα οράματά μας!Για φέτος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τους:

"MARKET IN" Super Market

"ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΕΡΤΥΡΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ" Οικοδομικές Επιχειρήσεις

"ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ" Λογιστικές - Φοροτεχνικές - Ασφαλιστικές - Επενδυτικές Υπηρεσίες

"DESPORT HEALTH CLUBS" Γυμναστήρια

"SOLAR STAR" Ηλιακοί Θερμοσίφωνες

"ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ" Super Market

"ΜΑΣΚΩΤ" Ζαχαροπλαστική

Φαρμακείο "ΒΑΛΚΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε."

"ΦΙΞ" Μπύρα - Ολυμπιακή Ζυθοποιία

"ΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΝΤΑΓΙΑΝΤΗ"

"ΦΩΤΟΥ" Photography - Cinematography

"Ο ΦΟΥΡΝΟΣ ΤΗΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ"

"ΚΤΕΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ" 

“ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ” Ζωολογικό Πάρκο

"GRANDPHARMACY" Online Φαρμακείο

Τους ευχαριστούμε όλους και όλες από καρδιάς!


Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ για τα μέλη του Συλλόγου και τους εθελοντές μας, που προσφέρουν σε ετήσια βάση τεράστια αποθέματα χρόνου και ενέργειας για τη διοργάνωση και την πραγματοποίηση της εκδήλωσης! Η εθελοντική προσφορά όλων τους και η ηθική συμπαράστασή τους είναι ανεκτίμητη! Δίχως εσάς δε θα μπορούσαμε να τα καταφέρουμε!

Τέλος, να ευχαριστήσουμε όλους εκείνους που είτε αναδημοσιεύουν ή μεταδίδουν το δελτίο τύπου ή την αφίσα μαζί με πληροφορίες για το φεστιβάλ είτε προσκαλούν φίλους τους στο event στο facebook είτε διαδίδουν με κάθε τρόπο τα “Νεοπαλλήνεια 2017” βάζοντας και αυτοί με τη σειρά τους ένα λιθαράκι σε όλη αυτήν την προσπάθεια. Εξάλλου, η διεξαγωγή του φεστιβάλ, η επιτυχία του, η εδραίωσή του και η προβολή του είναι ένα στοίχημα που το κερδίζουμε όλοι μαζί!


Να 'στε όλοι και όλες καλά!

Ραντεβού και φέτος στην πλατεία!
Φιλικά

το Δ.Σ. του Συλλόγου

"ΝΕΑ ΠΑΛΛΗΝΗ"

#np #np17Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου