Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

Και φέτος δηλώνουμε το παρόν στο "Let's Do It Greece!"Αγαπητά μέλη – συντοπίτες,

Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε την καμπάνια “Let's do it Greece 2017: Καθαρίζουμε την Ελλάδα σε μία μέρα!Η καμπάνια έχει σαν στόχο να καθαριστεί από εθελοντές μέσα σε μία μόνο μέρα ολόκληρη η χώρα από κάθε λογής σκουπίδια. Ημερομηνία της κοινής δράσης έχει οριστεί η Κυριακή 2 Απριλίου 2017.

Ο Εξωραϊστικός ~ Εκπολιτιστικός Σύλλογος “ΝΕΑ ΠΑΛΛΗΝΗ” συμμετέχοντας και φέτος σε αυτήν την προσπάθεια καλεί όλα τα μέλη του, τους κατοίκους του οικισμού & όλους τους φίλους του σε μια οργανωμένη παρέμβαση στην περιοχή μας. Την Κυριακή 2 Απριλίου στις 11 π.μ. με αφετηρία την παιδική μας χαρά καθαρίζουμε τον οικισμό μας. Αυτά που θα χρειαστούν από τη μεριά σας είναι καπέλο για τον ήλιο, άνετα ρούχα και παπούτσια, αντηλιακό και φυσικά καλή διάθεση και χαμόγελο. Όποιος θέλει & μπορεί ας φέρει τσουγκράνες, χορτοκοπτικό, ψαλίδες, τσαπιά! πό τα μέλη του Δ.Σ.θα γίνει κοπή χόρτων σε κάποιους κοινόχρηστους χώρους του οικισμού μας) Όσοι θέλουν μπορούν να έρθουν απλά να περπατήσουν παρέα με όλους μας στους δρόμους της περιοχής μας! Ενημερώστε & τους φίλους σας! Στους εθελοντές θα δοθούν τα απαραίτητα σύνεργα: σακούλες & γάντια μετά την ευγενική υποστήριξη από τη SANITAS. Και φυσικά στη συνέχεια το καθιερωμένο ραντεβού στην πλατεία για να δροσιστούμε και να τσιμπήσουμε ένα μεζεδάκι. Όποιος θέλει μπορεί να φέρει ένα κρύο μεζεδάκι από το σπίτι του για να το μοιραστούμε όλοι παρέα στην υπέροχη πλατεία μας!

Ραντεβού λοιπόν την Κυριακή 2 Απριλίου στις 11 π.μ. στην παιδική μας χαρά και από εκεί ας μεταφέρουμε το σύνθημα καθαρίζοντας κάθε σημείο του οικισμού!
Λέμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ
"Let's Do It! Let's Clean up Greece!
Ας γίνουμε η αλλαγή που θέλουμε!”

Με φιλικούς χαιρετισμούς,
το Δ.Σ. του Εξωραϊστικού ~ Εκπολιτιστικού Συλλόγου

«ΝΕΑ ΠΑΛΛΗΝΗ»


#letsdoitgreece


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου