Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

"13 Νοεμβρίου 2016" - Χειροκροτήστε τη συμμετοχή!

Αγαπητά μέλη - συντοπίτες - φίλοι,


θα θέλαμε να σας παροτρύνουμε την Κυριακή 13 Νοεμβρίου από τις 9.30 πμ και μετά να βγείτε σε οποιοδήποτε σημείο στη Λεωφόρο Μαραθώνος για να χειροκροτήσουμε και να εμψυχώσουμε όλοι μαζί τους μαραθωνοδρόμους που συμμετέχουν στον 34ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας!
Νωρίτερα στις 9 πμ θα πραγματοποιηθεί και ο αγώνας δρόμου 800m για τα παιδιά που διοργανώνει ο Δήμος Παλλήνης με σημείο συγκέντρωσης το 5ο αθλητικό κέντρο Παλλήνης – Γρηγόρης Λαμπράκης, το κλειστό γυμναστήριο. Στον αγώνα αυτό, που θα έχει συμμετοχικό χαρακτήρα, θα τρέξουν παιδιά των δημοτικών σχολείων. Ο χώρος διεξαγωγής θα έχει αφετηρία πάνω στην κλασική μαραθώνια διαδρομή. Μετά τη λήξη του αγώνα θα πραγματοποιηθεί απονομή μεταλλίων σε όλους τους συμμετέχοντες. Ελάτε να χειροκροτήσουμε τα παιδιά της πόλης μας-τα παιδιά μας!

Οπότε αυτήν την Κυριακή 13/11 σας προτρέπουμε να βγείτε στη Λεωφόρο Μαραθώνος μαζί με τα παιδιά σας και τους δικούς σας να ανθρώπους και να γιορτάσουμε όλοι μαζί τη χαρά του αθλητισμού! Χειροκροτώντας και εμψυχώνοντας μικρούς και μεγάλους που θα κάνουν μέρος ή όλη την κλασσική μαραθώνια διαδρομή!

Μέλη του Δ.Σ. θα παραστούν τόσο στον αγώνα δρόμου για τα παιδιά στο 5ο αθλητικό κέντρο Παλλήνης – Γρηγόρης Λαμπράκης, όσο και στην κεντρική είσοδο του οικισμού μας μπροστά στο κτήριο της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ανατολικής Αττικής (εργοστάσιο “Λίρα”) για να χειροκροτήσουμε όλοι μαζί την κάθε συμμετοχή και την κάθε προσπάθεια. Σας περιμένουμε!

Με φιλικούς χαιρετισμούς,
το Δ.Σ. του Συλλόγου
ΝΕΑ ΠΑΛΛΗΝΗ”

Όσοι θέλουν να μετακινηθούν ας διαβάσουν τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν την Κυριακή λόγω του 34ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου