Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

"Nεοπαλλήνεια 2014" - Δελτίο Τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ «ΝΕΟΠΑΛΛΗΝΕΙΑ 2014»


Στις 4, 5 και 6 Σεπτεμβρίου 2014, ώρα 8.00 μ.μ., στην Πλατεία Αγίου Γεωργίου στη Νέα Παλλήνη Αττικής (πίσω από την έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής), διοργανώνονται τα «ΝΕΟΠΑΛΛΗΝΕΙΑ 2014».

Πρόκειται για ετήσια γιορτή, με την οποία οι κάτοικοι της Νέας Παλλήνης αποχαιρετούν το καλοκαίρι και υποδέχονται το φθινόπωρο.

Τα ΝΕΟΠΑΛΛΗΝΕΙΑ, που διοργανώνονται για 35η χρονιά, αποτελούν ετήσιο πολιτιστικό κεφάλαιο για την περιοχή και επιδιώκουν, με το γλέντι και την παρουσίαση ποικίλων και σύγχρονων καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων, να συσπειρώσουν τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής και να τους δώσουν μια σταθερή, δημιουργική διέξοδο.

Η πρώτη μέρα (Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου) είναι αφιερωμένη στους μικρούς μας φίλους, καθώς θα έχουμε κοντά μας το ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ του γνωστού και καταξιωμένου καραγκιοζοπαίχτη ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΓΙΑΚΟΥ, ενώ νωρίτερα θα υπάρχει δημιουργική απασχόληση των παιδιών από την εκπληκτική ομάδα του PLAYGROUP HELLAS.


Η δεύτερη ημέρα (Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου**) είναι αφιερωμένη στη νεολαία και περιλαμβάνει συναυλίες από τους:

  • MARIETTA FAFOUTI & Band, που θα φτιάξουν για όλους μας το πιο απολαυστικό και δροσερό μουσικό πρόγραμμα με καθαρόαιμη pop, ξέφρενες disco στιγμές και έντονα στοιχεία από μιούζικαλ και σπαγγέτι γουέστερν, καθώς μας υπόσχονται το πιο διασκεδαστικό party του καλοκαιριού που φέτος θα διαρκέσει ακόμα περισσότερο!

  • GAUTIER σε μια ακουστική εμφάνιση με γνωστές μελωδίες από διασκευές και προσωπικά τραγούδια εμπνευσμένα από μικρές και μεγάλες στιγμές, στιγμές ψυχής, έρωτα και καθημερινότητας!

  • ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΑΚΟΥΛΑΚΗ, που θα μας παρουσιάσει την πρώτη του δισκογραφική δουλειά και ένα μεγάλο groovy cover set list που μόνο καθιστούς δεν θα μας αφήσει τελικά! 
     
  • Έκτακτες εμφανίσεις από τον ΖΑΚ ΣΤΕΦΑΝΟΥ που επιστρέφει μετά από καιρό στην Αθήνα για να μας υπεν-θυμίσει γιατί μας έχουν λείψει τόσο πολύ οι εμφανίσεις του και τον ΣΠΥΡΟ ΓΡΑΜΜΕΝΟ, την πιο ιδιαίτερη περίπτωση της νέας γενιάς τραγουδοποιών, που ανανεώνει το δημιουργικό ενδιαφέρον στην ελληνική μουσική σκηνή!


Η τρίτη ημέρα (Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου) περιλαμβάνει λαϊκό γλέντι με την ορχήστρα της ΜΑΡΙΑΣ ΣΚΟΥΛΑ και το δεξιοτέχνη στο βιολί ΝΙΚΟ ΕΥΒΟΙΩΤΗ, οι οποίοι μας καλούν να ταξιδέψουμε μαζί τους σε ένα αρχιπέλαγος μελωδίας και κεφιού, καθώς και παραδοσιακούς χορούς από το ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ του ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ.


** Ειδικά για την ημέρα της Παρασκευής θα υπάρχει πούλμαν για δωρεάν μετακίνηση, από το σταθμό Μετρό «ΠΑΛΛΗΝΗ» προς το χώρο των εκδηλώσεων από τις 20:00 κάθε 20' σε κυκλικά δρομολόγια (Σταθμός «Παλλήνη» - Νεοπαλλήνεια / Πλ. Αγ. Γεωργίου – Σταθμός «Παλλήνη»).
Τα τελευταία δρομολόγια θα μεταφέρουν τους επισκέπτες προς το σταθμό «Δουκίσσης Πλακεντίας» που παραμένει ανοιχτός ως τις 02:00.


Στους χώρους του Φεστιβάλ θα φιλοξενηθούν ο Σύλλογος Προστασίας Αγέννητου Παιδιού – «Η Αγκαλιά» και Σωματείο Φίλων Κοινωνικής Παιδιατρικής & Ιατρικής «Ανοιχτή Αγκαλιά» με σκοπό να ενημερώσουν τους θεατές για τις δράσεις και τους στόχους τους.


Η ΕΙΣΟΔΟΣ για όλες τις εκδηλώσεις είναι ΔΩΡΕΑΝ! Στο χώρο θα λειτουργεί αναψυκτήριο και ψησταριά για τους επισκέπτες της εκδήλωσης.


Διοργάνωση:  
Σύλλογος «ΝΕΑ ΠΑΛΛΗΝΗ» με τη συνδρομή του Δήμου Παλλήνης.


Υποστηρικτές της εκδήλωσης:
Γυμναστήρια «DESPORT HEALTH CLUBS», Super Market «MARKET IN», Οικοδομικές Επιχειρήσεις «ΠΑΝ. ΜΕΡΤΥΡΗΣ κ ΣΙΑ Ο.Ε.»


«Ραντεβού και φέτος στην πλατεία»
Για 35η χρονιά και όπως πάντα με είσοδο ελεύθερη!


Επικοινωνία:
facebook tags: Νεοπαλλήνεια ή neopallineia , #np14
twitter @ Neopallineia
neopallineia@gmail.com
τηλ.επικοινωνίας: 6938.88.42.15


Πληροφορίες για το φεστιβάλ / Rsvp to the event:


Πληροφορίες για τις μετακινήσεις:


Xάρτης σε google maps:


Φιλικά

Εξωραϊστικός - Εκπολιτιστικός Σύλλογος

«ΝΕΑ ΠΑΛΛΗΝΗ»



  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου