Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Φεστιβάλ "Νεοπαλλήνεια 2014" - Πρώτη ανακοίνωση


Αγαπητοί φίλοι,

θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για τα πάρα πολλά μηνύματα που λαμβάνουμε και φέτος από εσάς με ιδέες, σκέψεις και προτάσεις για τα “ΝΕΟΠΑΛΛΗΝΕΙΑ”, αποδεικνύοντας και με αυτόν τον τρόπο πως κάθε χρόνο η διεξαγωγή του φεστιβάλ, η επιτυχία του, η εδραίωσή του και η προβολή του είναι ένα στοίχημα που το κερδίζουμε όλοι μαζί! Τα 35α ΝΕΟΠΑΛΛΗΝΕΙΑ, για όσους φίλους δεν το γνωρίζουν ακόμα, θα πραγματοποιηθούν , όπως κάθε χρόνο ανελλιπώς από το 1979, πάντα κοντά στην έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και πιο συγκεκριμένα φέτος στο χρονικό διάστημα 4 – 5 - 6 Σεπτεμβρίου 2014.

Οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει εδώ και καιρό και στο πλαίσιο αυτό μπορείτε να συνεχίσετε να στέλνετε τις ιδέες και τις προτάσεις σας, όπως ήδη κάνετε, μέσω των γνωστών τρόπων διαδραστικής επικοινωνίας:
Στο e-mail εκδήλωσης: neopallineia@gmail.com
Στο group ή/και στη fan page της εκδήλωσης στο facebook με μήνυμα ή ανάρτηση στα ακόλουθα facebook tags: Νεοπαλλήνεια, Neopallineia (προκειμένου να βρείτε το group και τη fan page
Στο twitter @neopallineia

Θέλουμε να ξέρετε πως διαβάζουμε όλα τα e-mail και τα μηνύματα που μας στέλνετε. Είναι ιδιαίτερα αθρόα η συμμετοχή και συγκινητική η προσπάθεια όλων των φίλων για προτάσεις και ιδέες για την καλύτερη διοργάνωση, από όλες τις πλευρές, των Νεοπαλληνείων κάθε χρονιάς! Μας τιμά η συμμετοχή και η υποστήριξη όλων των φίλων που εκδηλώνεται και με αυτόν τον τρόπο, καθιστώντας σαφώς την τελική επιλογή καλλιτεχνών να είναι ευχάριστη και συνάμα δύσκολη διαδικασία που γίνεται με πολύ μεγάλη προσοχή και κυρίως με απόλυτο σεβασμό στους καλλιτέχνες που είτε αυτοπροτείνονται ή μας προτείνονται από όλους τους φίλους της εκδήλωσης. Τέλος θέλουμε να ξέρετε πως οι συμμετοχές που δεν περιλαμβάνονται στο τελικό line-up κάθε χρονιάς είναι μέσα στις προτεινόμενες συνεργασίες και των επόμενων Νεοπαλληνείων! Να 'μαστε όλοι καλά και να ανταμώσουμε και φέτος στις εκδηλώσεις!

Ραντεβού λοιπόν στο καθιερωμένο ραντεβού όλων στην πλατεία για 35η χρονιά!
Φέτος περιμένουμε και σένα!


Φιλικά,
Εξωραϊστικός - Εκπολιτιστικός Σύλλογος
"ΝΕΑ ΠΑΛΛΗΝΗ"

και μην ξεχνάτε...
SPREAD THE WORD!
Remember, Remember the Days of September!!!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου