Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Ευχαριστούμε για την ανταπόκριση και τη συμμετοχή σας!

 

Αγαπητά μέλη – συντοπίτες - φίλοι,

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλα τα μέλη, τους μικρούς και μεγάλους, τους νέους, αλλά και τους διαχρονικούς φίλους του Συλλόγου μας που ανταποκρίθηκαν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο κάλεσμά μας για τον καθαρισμό της περιοχής μας στα πλαίσια της εθελοντικής δράσης “Let's do it Greece!”.

Η προσπάθεια ήταν απόλυτα επιτυχής όχι μόνο λόγω της πολύτιμης συνδρομής των εθελοντών που συγκεντρώθηκαν και του καθαρισμού όλων των περιοχών ~ στόχων που είχαμε θέσει στον οικισμό μας, ξεπερνώντας μάλιστα και τους αρχικούς  στόχους της δράσης, αλλά και λόγω της θερμής συμμετοχής των μικρών μας φίλων για ακόμα μια χρονιά! Όλοι μαζί κάναμε νέο ρεκόρ συλλογής απορριμάτων, ενώ οι εθελοντές μας με τα χορτοκοπτικά μηχανήματα έκοψαν τα χόρτα σε καίρια σημεία των δρόμων του οικισμού, καθώς και σε κοινόχρηστους χώρους.

Στη συνέχεια το καθιερωμένο ραντεβού στην πλατεία μετά τον καθαρισμό του οικισμού τα είχε σχεδόν όλα! Από κοπή τούρτας, καθώς μια μικρή εθελόντρια είχε τα γενέθλιά της και παρ'όλα αυτά ήταν παρούσα από την αρχή της δράσης, ως και ήχους από κρητική λύρα! Και φυσικά, όπως πάντα, συζητήσαμε και ανταλλάξαμε απόψεις για επόμενες συλλογικές δράσεις, θυμηθήκαμε και πάλι παλιές όμορφες στιγμές, δροσιστήκαμε και στα πλαίσια της συλλογικής μας κουζίνας τσιμπήσαμε και ένα μεζεδάκι!

Θα ακολουθήσει ανακοίνωση του Συλλόγου για τον απολογισμό του “Let's do it Greece 2014!” στον οικισμό μας, καθώς και φωτογραφικό υλικό από τη δράση. Μέχρι τότε όμως θα θέλαμε για άλλη μια φορά να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσοι συμμετείχαν και αγκάλιασαν αυτή την προσπάθεια!

Με φιλικούς χαιρετισμούς,


το Δ.Σ. του Εξωραϊστικού ~ Εκπολιτιστικού Συλλόγου


 
«ΝΕΑ ΠΑΛΛΗΝΗ»Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου