Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

Δελτίο Τύπου Φεστιβάλ "ΝΕΟΠΑΛΛΗΝΕΙΑ 2013"



Νέα Παλλήνη, Αύγουστος 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ «ΝΕΟΠΑΛΛΗΝΕΙΑ 2013»

Στις 5, 6 και 7 Σεπτεμβρίου 2013, ώρα 8.30 μ.μ., στην Πλατεία Αγίου Γεωργίου στη Νέα Παλλήνη Αττικής (πίσω από την έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής), διοργανώνονται τα «ΝΕΟΠΑΛΛΗΝΕΙΑ 2013».

Πρόκειται για ετήσια γιορτή, με την οποία οι κάτοικοι της Νέας Παλλήνης αποχαιρετούν το καλοκαίρι και υποδέχονται το φθινόπωρο.

Τα ΝΕΟΠΑΛΛΗΝΕΙΑ, που διοργανώνονται για 34η χρονιά, αποτελούν ετήσιο πολιτιστικό κεφάλαιο για την περιοχή και επιδιώκουν, με το γλέντι και την παρουσίαση ποικίλων και σύγχρονων καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων, να συσπειρώσουν τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής και να τους δώσουν μια σταθερή, δημιουργική διέξοδο.


Η πρώτη μέρα (Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου) είναι αφιερωμένη στους μικρούς μας φίλους, καθώς θα έχουμε κοντά μας το ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ του γνωστού και καταξιωμένου καραγκιοζοπαίχτη ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΓΙΑΚΟΥ, ενώ νωρίτερα θα υπάρχει δημιουργική απασχόληση των παιδιών από την εκπληκτική ομάδα του PLAYGROUP HELLAS.


Η δεύτερη ημέρα (Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου**) είναι αφιερωμένη στη νεολαία και περιλαμβάνει συναυλίες από τους:
  • ΦΟΙΒΟ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑ και τη θερμόαιμη μπάντα του, παρουσιάζοντάς μας τα πιο αγαπημένα τραγούδια που βρήκε ο γνωστός τραγουδοποιός στο δρόμο του από το ’89 έως σήμερα, αλλά κι ένα κουβάρι από εμμονές, στιχάκια, πρόζες, διασκευές και αυτοσχεδιασμούς!
  • ΣΠΥΡΟ ΓΡΑΜΜΕΝΟ, την πιο ιδιαίτερη περίπτωση της νέας γενιάς τραγουδοποιών, που ανανεώνει το δημιουργικό ενδιαφέρον στην ελληνική μουσική σκηνή και θα μας παρασύρει στο δικό του ρυθμό σε ένα live που θα μας μείνει αξέχαστο!
  • ΜΗΤΕΡΑ ΦΑΛΑΙΝΑ ΤΥΦΛΗ, αυτό το πολυμελές, πολυσυλλεκτικό, υποβρύχιο ωδικό κήτος, που η εμπειρία της συνάντησης μαζί του είναι μελωδικά και κυματομορφικά συναρπαστική!
Fire Show: Blakie Blake

** Ειδικά για την ημέρα της Παρασκευής θα υπάρχει πούλμαν από το σταθμό Προαστιακού – Μετρό «ΠΑΛΛΗΝΗ» προς το χώρο των εκδηλώσεων από τις 20:00 κάθε 20' σε κυκλικά δρομολόγια (Σταθμός «Παλλήνη» - Νεοπαλλήνεια / Πλ. Αγ. Γεωργίου – Σταθμός «Παλλήνη»). Τα τελευταία δρομολόγια θα μεταφέρουν τους επισκέπτες προς το σταθμό «Δουκίσσης Πλακεντίας» που παραμένει ανοιχτός ως τις 02:00.


Η τρίτη ημέρα (Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου) περιλαμβάνει λαϊκό γλέντι με τη ΝΑΝΤΙΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ και την ορχήστρα της, η οποία θα ερμηνεύσει τραγούδια που άντεξαν στο χρόνο, αλλά και πρόσφατες επιτυχίες και μας υπόσχεται μια βραδιά που θα τραγουδάμε, θα χορεύουμε και θα διασκεδάζουμε από την αρχή μέχρι το τέλος, καθώς και παραδοσιακούς χορούς από το ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ του ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ.

Στους χώρους του Φεστιβάλ θα φιλοξενηθούν η Κοινωφελής ΜΚΟ Φίλων του Καρκίνου «Be STRONG» και το «ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚEΙΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ» με σκοπό να ενημερώσουν τους θεατές για τις δράσεις και τους στόχους τους.

Η ΕΙΣΟΔΟΣ για όλες τις εκδηλώσεις είναι ΔΩΡΕΑΝ! Στο χώρο θα λειτουργεί αναψυκτήριο και ψησταριά για τους επισκέπτες της εκδήλωσης.

Τα ΝΕΟΠΑΛΛΗΝΕΙΑ διοργανώνονται από το Σύλλογο «ΝΕΑ ΠΑΛΛΗΝΗ» με τη συνδρομή του Δήμου Παλλήνης.

Υποστηρικτές της εκδήλωσης:
ΜΠΙΜΠΑΣ Investing Group”, Οικοδομικές Επιχειρήσεις ΠΑΝ. ΜΕΡΤΥΡΗΣ κ ΣΙΑ Ο.Ε.”, Γυμναστήρια “DESPORT HEALTH CLUBS”

«Ραντεβού και φέτος στην πλατεία»
Για 34η χρονιά και όπως πάντα με είσοδο ελεύθερη!


Επικοινωνία:
neopallineia@gmail.com
facebook tags: Νεοπαλλήνεια ή neopallineia (group, fan page)
twitter @ Neopallineia


Πληροφορίες για το φεστιβάλ / Rsvp to the event:

Πληροφορίες για τις μετακινήσεις:
http://bit.ly/19ZOVG5


Στην περίπτωση που ξεχάσαμε κάτι να διευκρινίσουμε ή θέλετε κάτι να μας ρωτήσετε:
6938.88.42.15 (wind - free2go)


Φιλικά

Εξωραϊστικός - Εκπολιτιστικός Σύλλογος

«ΝΕΑ ΠΑΛΛΗΝΗ»









1 σχόλιο: