Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Ο Σύλλογος "ΝΕΑ ΠΑΛΛΗΝΗ" συμμετέχει για δεύτερη χρονιά στο "Let's Do It Greece"!ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Νέα Παλλήνη, Μάρτιος 2013

Αγαπητά μέλη – συντοπίτες,

Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε την καμπάνια Let's do it Greece 2013: Καθαρίζουμε την Ελλάδα σε μία μέρα!” Η καμπάνια έχει σαν στόχο να καθαριστεί από εθελοντές μέσα σε μία μόνο μέρα ολόκληρη η χώρα από κάθε λογής σκουπίδια. Ημερομηνία της κοινής δράσης έχει οριστεί η Κυριακή 14 Απριλίου 2013.

Ο Εξωραϊστικός ~ Εκπολιτιστικός Σύλλογος “ΝΕΑ ΠΑΛΛΗΝΗ” συμμετέχοντας σε αυτήν την προσπάθεια για δεύτερη χρονιά καλεί όλα τα μέλη του, τους κατοίκους του οικισμού & όλους τους φίλους του σε μια οργανωμένη παρέμβαση στην περιοχή μας. Την Κυριακή 14 Απριλίου στις 11 π.μ. με αφετηρία την παιδική μας χαρά καθαρίζουμε τον οικισμό μας. Αυτά που θα χρειαστούν από τη μεριά σας είναι καπέλο για τον ήλιο, άνετα ρούχα και παπούτσια, αντηλιακό και φυσικά καλή διάθεση και χαμόγελο. Όποιος θέλει & μπορεί ας φέρει τσουγκράνες, χορτοκοπτικό, ψαλίδες, τσαπιά! (Ήδη έχουν ξεκινήσει προετοιμασίες από τα μέλη του Δ.Σ. με κοπή χόρτων σε κάποιους κοινόχρηστους χώρους του οικισμού μας) Ενημερώστε & τους φίλους σας! Στους εθελοντές θα δοθούν τα απαραίτητα σύνεργα σακούλες & γάντια από το Σύλλογο. Και μετά ραντεβού στην πλατεία για να δροσιστούμε και να τσιμπήσουμε ένα μεζεδάκι. Όποιος θέλει μπορεί να φέρει ένα κρύο μεζεδάκι από το σπίτι του για να το μοιραστούμε όλοι παρέα στην υπέροχη πλατεία μας!

Ραντεβού λοιπόν την Κυριακή 14 Απριλίου στις 11 π.μ. στην παιδική μας χαρά και από εκεί ας μεταφέρουμε το σύνθημα καθαρίζοντας κάθε σημείο του οικισμού!
Λέμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ Let's Do It! Let's Clean up Greece!

Με φιλικούς χαιρετισμούς,
το Δ.Σ. του Εξωραϊστικού ~ Εκπολιτιστικού Συλλόγου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου