Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Η πρώτη ημέρα των εκδηλώσεων στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία!


Χθες ήταν μια βραδιά που είναι σίγουρο πως θα τη θυμόμαστε για πάρα πολλά χρόνια στην περιοχή και όχι μόνο! Τέτοια προσέλευση και κυρίως τέτοια συμμετοχή των μικρών, όπως και των μεγαλύτερων φίλων μας, δεν έχει ξανασυμβεί σε βραδιά θεάτρου σκιών! 

Σας ευχαριστούμε όλους και όλες μέσα από την καρδιά μας! Μας συγκινήσατε, όσο δεν μπορεί να περιγραφtεί με λόγια, και μας δώσατε αυτό το "κάτι παραπάνω" για να συνεχίσουμε ακόμα πιο δυναμικά και στις υπόλοιπες μέρες του φεστιβάλ! 

Ευχαριστούμε και τον Γιάννη Νταγιάκο για την υπέροχη παράσταση!

Φωτογραφίες από το Βαγγέλη Κακουλάκη εδώ (σύντομα θα ανέβει το άλμπουμ για την ημέρα και σε αρχείο σε αυτόν τον ιστοχώρο)
Συνεχίζουμε!!! 

Σήμερα Παρασκευή ~δεύτερη ημέρα του φεστιβάλ~ θα έχουμε κοντά μας (κατά σειρά εμφάνισης)


Και τελευταίο και πολύ πολύ σημαντικό ότι έχει ΔΩΡΕAN μετακίνηση με πούλμαν από σταθμό Προαστιακού - Metro "Παλλήνη" προς την πλατεία σε κυκλικά δρομολόγια (από τις 20:00 ανά 20 λεπτά) και πως τα τελευταία δρομολόγια θα μεταφέρουν τους επισκέπτες προς το σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας που παραμένει ανοιχτός ως τις 02:00.
(Την ελεύθερη είσοδο την θυμόμαστε ναι? Ώρα έναρξης και πάλι στις 8.30!)

Σας περιμένουμε!

on.fb.me/PgzmKeΝα ενημερώσουμε ότι βρέθηκαν στο χώρο των εκδηλώσεων ένα παιδικό μπουφάν και ένα παιδικό φορεματάκι!
Όποιος-α τα έχασε ας επικοινωνήσει μαζί στο 6938884215 ή ας έρθει στην πλατεία και να τα ζητήσει από οποιονδήποτε εθελοντή (με τα κόκκινα μπλουζάκια)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου